Zanimljivosti

PEVAČICA LUDOVALA NA IBICI, A MUŽA NIGDE: Vreli ples u grudnjaku i tangama, pantalone spustila - niže ne može! (VIDEO)

Ona je vidno smršala, pa se sumnja da je koristila lek za dijabetes.

02.08.2024 21:10

PEVAČICA LUDOVALA NA IBICI, A MUŽA NIGDE: Vreli ples u grudnjaku i tangama, pantalone spustila - niže ne može! (VIDEO)
Profimedia

Pop pevačica Kejti Peri (39) pojavila se nenajavljena u jednom prestižnom klubu na Ibici. Pevačica je navodno došla da proslavi uspeh svog albuma "Woman's World", iako je doživela fijasko. Nove pesme nisu se zavrtele, a nekadašnja kraljica top - lista jedva je uspela da dođe do 63 mesta na Bilbordovoj listi 100 najboljih.

Pohvalila se novom linijom

Kejti je u klub došla sama, tačnije bez svog partnera i glumca Orlanda Bluma koji je ostao da čuva njihovu trogodišnju ćerkicu Dejzi.

Izlazak u klub Kejti je iskoristila pokaže svoju novu, zategnutu figuru u izazovnom stajlingu. Ona je nosila crvene pantalone, ali spuštene ispod kukova kako bi istakla crvene tange od kupaćeg kostima. 

 

Dok je đuskala svi su gledali neće li joj pantalone spasti do poda, ali taj blam je uspela da izbegne. Umesto majice imala je gornji deo crvenog bikinija posutog cirkonima, dok je oko vrata nosila neobičnu crnu ogrlicu. Dugu crnu kosu je raspustila, a na licu je imala minimalno šminke.

Kako piše Mail online pevačica je razuzdano đuskala sa DJ, uvijala se u vrelom plesu na kome bi joj pozavidele i profesionalne striptizete. 

Kejti je dugo nakon rođenja ćerke imala problem sa viškom kilograma i nikako nije mogla da smrša. Za njenu vidno mršavju figuru, kako se šuška po kuloarima zaslužan je ozempik kome je primarna namena lečenje dijabetesa koji mnoge poznate ličnosti koriste kako bi se ekspresno oslobodile viška kilograma. 

 

 


Međutim, Kejti tvdi da nije išla prečicom, već da je smršala zahvaljujući napornom vežbanju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)