Moda

POCEPANA I GOLIH GRUDI POZIRA KAO DA NEMA ZGODNIJE: Najviše voli da se skine na ulici (FOTO)

Kejti Peri ispod bunde nije imala ništa, a na nogama pocepane čarape su više otkrivale nego pokrivale.

26.06.2024 22:00

POCEPANA I GOLIH GRUDI POZIRA KAO DA NEMA ZGODNIJE: Najviše voli da se skine na ulici (FOTO)
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Američka pevačica Kejti Peri (39) stigla je na reviju Balensijage koja se održava tokom Nedelje mode u Parizu. Izložba je predstavila kolekciju jesen/zima 2025. Poznata po svom modnom smislu, Kejti je ovim nastupom potvrdila svoj status modne ikone i pokazala da se zaista ne plaši da izađe pred publiku onako kako ona želi.

Nedavno, ona je ponela golu haljinu, odnosno grudi su joj pokrivale samo kožne latice. Kejti Peri je pre samo dva dana osvojila svet tim stajlingom, a sada je otišla korak dalje.

Kosa zalizana u punđu i potpuno gole grudi izazvale su pravi bum. Fotografi su je snimali i slikali, ali ona se nije trudila da ih pokrije. Očigledno, želela je pažnju, a to je i dobila. Takođe, obukla je crnu bundu koji nije zakopčala, a na nogama je imala pocepane crne hulahopke. Mnogi bi rekli da je ovoga puta slavna pevačica preterala, ali ako je suditi prema tome kako ponosno pozira, ona očigledno ne misli tako.

Denis Guignebourg / Bestimage / Profimedia

Kejti Peri pokazala gole grudi

Da podsetimo, pravo ime pevačice je Ketrin Elizabet Hadson. Jedna je od najpoznatijih izvođača današnjice, a a prodala je 100 miliona singlova. Sa 18 godina preselila se u Los Anđeles, a muzikom se bavi od prve godine srednje škole.  Ipak, postaje poznata 2008. godine kada je objavila drugi album. Nakon prvog neuspeha, ovim albumom se proslavila. Nakon neuspeha sa prvim albumom, odlučila je da promeni umetničko ime i da se ne bavi više hrišćanskom muzikom, kako se predstavila u prvom albumu. Od tada ona je nastupala pod pseudonimom Kejti Peri. Zbog pesme Poljubio sam devojku (I kissed a girl) našla se na prvom mestu 19 top lista širom sveta. Sledeći album objavila je dve godine kasnije, i on je nadmašio prethodni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)