Zanimljivosti

ČUVENI GLUMAC JE OVIM GLUMICAMA PREDLOŽIO ODNOS U TROJE I TO NA OČI PENELOPE KRUZ: Jedna pristala kao iz topa! (VIDEO)

Druga se malo nećkala, pa pristala i ona.

29.08.2024 19:10

ČUVENI GLUMAC JE OVIM GLUMICAMA PREDLOŽIO ODNOS U TROJE I TO NA OČI PENELOPE KRUZ: Jedna pristala kao iz topa! (VIDEO)
LOIC VENANCE/AFP/Profimedia

Španski glumački par Penelope Kruz i Havijer Bardem možda se danas čini kao jedan od najstabilnijih parova u Holivudu, ali njihov ljubavni put bio je sve samo ne tipičan. U intervjuu za GQ, Havijer Bardem otkrio je kako su se nakon 15 godina poznanstva konačno poljubili, uz malu pomoć prijatelja.

Sve je počelo davne 1992. godine, na setu filma "Šunka, šunka", prvog projekta u kojem su Penelope i Havijer zajedno glumili. Hemija između njih bila je očigledna, ali glumica je tada imala samo 16 godina, dok je Bardem imao 21. 

- Privlačnost je postojala od starta, ali ona je bila maloletna. Imala je samo 16 godina kada smo snimali, a ja 21, ništa nije moglo da se desi - rekao je Bardem.

Shuterstock

Penelope Kruz i Havijer Bardem

Nakon tog filma, prošlo je 15 godina pre nego što su se Penelope i Havijer ponovo sreli pred kamerama. Bilo je to na snimanju filma "Vicky Cristina Barcelona" (Ljubav u Barseloni) 2008. godine, gde su im se pridružile Skarlet Johanson i Rebeka Hol i opet, hemija je bila neosporna. 

- Ponovo je sve "pucalo" od hemije i ponovo - ništa. Na poslednjem danu snimanja pomislio sam: "Mi moramo da se napijemo". Srećom, zajednički prijatelj je napravio žurku i ostalo je istorija - objasnio je Havijer.

 

 

Bardem je takođe otkrio da je Penelope vrlo slična svojoj junakinji iz filma Vudija Alena. 

- Ima taj vatreni temperament! Imamo scene u kojima se svađamo, a ona me gađa tanjirima. U nekim trenucima sam se pitao treba li mi to. Ali ona je takva, strastvena, zato je i volim - priznao je glumac.

Mnogo prepričavana scena iz filma je ona gde zavodni Havijer nudi junakinjama filma "Ljubav u Barseloni" intimni odnos u troje. Skarlet pristaje odmah, dok Rebeka okoliša. Havijerevoa ljubavnica u filmu, Penelope, je vidno ljubomorna zbog toga, a ne zna se da li je tako bilo i zaista tokom snimanja.

 

 

Par se venčao 2010. godine na Bahamima u tajnosti, a dobili su i dvoje dece.

 - Najvažnije mi je da budem dobar otac i što bolji suprug. Za to je potrebno vreme, odnosi se grade kroz zajednička iskustva i posvećenost - istako je on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)