Zanimljivosti

KO BEŠE KASEL? MONIKA BELUČI SE TOPI UZ REDITELJA: Ne ispušta je iz ruku - potpuno su ludi jedno za drugim

Par je na Lido stigao u gliseru, a glumica je srećna kako odavno nije bila.

27.08.2024 22:20

KO BEŠE KASEL? MONIKA BELUČI SE TOPI UZ REDITELJA: Ne ispušta je iz ruku - potpuno su ludi jedno za drugim
Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

U Venciji sutra počinje 81. filmski festival koji će trajati do 7. septembra. Na venecijanski Lido već su počeli da pristižu prvi gosti iz filmskog sveta. Među priva su se gliserorm dovezli slavna glumica Monika Beluči i njen izabranik, čuveni reditelj Tim Barton. 

Kako se šuška po festivalskim kuloarima, Barton je u najužem izboru za Zlatnog lava za svoj film "BitlĐus" kome pored njegove voljene Monike igra i Vinona Rajder.

Ne odvajaju se 

Monika je blistala u elegantnom belom odelu koje je savršeno isticalo njenu figuru. Klasične linije odela dodatno su naglasile njen prefinjeni stil, a sve je upotpunila jednostavnom crnom bluzom. Njen partner bio je od glave do pete obučen u crno uključujući i crni šešir na glavi. 

Međutim, ono što nikome nije moglo da promakne je zaljubljeni osmeh para i to da Barton nije ispuštao iz ruku prelepu glumicu koja se topila u njegovom zagrljaju. Izgledali su kao dvoje zaljubljenih tinejdžera iako su oboje u zrelim godinama.

Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Monika Beuliči i Tim Barton su u Veneciju stigli držeći se za ruke

 

Slavni se par prvi put se upoznao 2006. godine na Filmskom festivalu u Kanu. On je tada bio u braku sa glumicom Helen Bonam Karter, a Monika sa Vensanom Kaselom s kojim je dobila dve ćerke - Devu i Leoni. U međuvremenu Monika i Vensan su se razveli 2013., a godinu dana kasnije Barton i Helen.

Kasel je vrlo brzo nakon razvoda uplovio u novu vezu i brak sa mlađanom brazilskom lepoticom Tinom Kunaki s kojom je dobio ćerkicu ćerkica Amazoniju, ali njihov brak nije potrajao.

Monika je dugo samovala nakon raspada braka sa francuskim glumcem. Povremeno su je povezivali sa raznim muškarcima, ali ona nije ni potvrdila, niti demantovala veze.

A, onda se dogodio sudbonosni susret sa poznatim režiserom 2022. na Filmskom festivalu Lumière u Lionu. Belučijeva je bila počasni gost festivala, a na pozornici je upravo ona uručila Bartonu prestižnu nagradu za životno delo.

 

 

Mesecima se šuškalo o njuihovoj vezi, slikani su kako se drže za ruke za Dan zaljubljenih prošle godine, a onda je Monika u junu 2023. otvoreno priznala da je u srećnoj vezi s uspešnim rediteljem.

- Drago mi je što sam upoznala ovog čoveka, pre svega. To je jedan od onih susreta koji se retko događaju u životu… Znam ga kao čoveka, volim ga, a sad ću ga upoznati i kao reditelja, počinje još jedna avantura. Volim Tima i jako poštujem Tima Bartona - rekla je tada italijanska lepotica koju je angažovao upravo u filmu "BitlĐus" s kojim je i došao na festival u Veneciji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)