Zanimljivosti

ANĐELINA MRŠAVA KAO GRANA, RUKE KAO ČAČKALICE: Slavna glumica stigla na festival u Veneciji - svi se pitaju samo jedno

Njene slike uoči otvaranja Venecijanskog festivala bude zabrinutost.

27.08.2024 19:42

ANĐELINA MRŠAVA KAO GRANA, RUKE KAO ČAČKALICE: Slavna glumica stigla na festival u Veneciji - svi se pitaju samo jedno
Credit: Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Filmski festival u Veneciji poznat i kao MOSTRA počinje sutra 28. avgusta i traje do 7. septembra. U trci za Zlatnog lava na 81. festivalu nalaze se brojna ostvarenja između ostalih "BitlĐus" Tima Bartona u kome glumi slavna Monika Beluči i Vinona Rajder, dok će Kevin Kostner predstaviti drugi deo svoje vestern sage.

Prvi gosti na ostrvo Lido već su počeli da pristižu, a osim Monike koja je došla držeći ispod ruke Bartona s kojim je već neko vreme u vezi, stigla je slavna holivudska glumica Anđelina Džoli.

Bolesno mršava

Nekad najlepša žena sveta danas izgleda sasvim drugačije. Ona je obukla bež mantil kratkih rukava ispod koga je provirivala crna dugačka suknja, ali i dugačke crne kožne čizme iako je temperatura i u Veneciji bila preko 30 stepeni.

Kaiš od mantila je privezala uz struk i jasno se videlo da da je Anđelina mršava kao grana, da sve prosto visi na njoj. Ispod kratkih rukava mantila izvirivale su njene ruke sa tetovažama mršave kao čačkalice, a čak je i sat na nejnom zglobu visio. Zato ne čudi što su se vi pitali samo jedno - da li je slavna glumica dobro i u kakvom je zdravstvenom stanju.

Credit: Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Anđelina Džoli niakd nije bila ovako mršava

 

Na licu je imala tamne naočare pokušavajući da se osmehne kad je shvatila da je slikaju. Anđelina je nekad važila za lepoticu bez konkurencije sa bujnim oblinama, ali kako se sad čini od njen nije ostalo ništa. Zabrinutost za zdravstveno stanje slavne glumice nije bez razloga s obzirom na to da je njena majka Maršelin Bertran, preminulaje u 57. godini od raka jajnika.

- Moji doktori su procenili da imam 87 odsto šansi da dobijem rak dojke i 50 odsto za rak jajnika iako je taj rizik drugačiji kod svake žene. Kada sam saznala da je to moja realnost rešila sam da nešto učinim i smanjim rizik što više mogu tako što ću preventivno odstraniti obe dojke - rekla je Anđelina 2013. nakon preventivne mastektomije kojoj se podvrgla.

 

 

Da bi ipak zadržala svoju ženstvenost ona je ugradila silikone u grudi. Najnovije fotografije iz Venecije unose zabrinutost među njene fanove, jer definitivno ne izgleda zdravo.

Pored nje i Monike Beluči u Veneciju su stigli i Vinona Rajder, Sigurni Viver, Tejlor Rasel kao i prelepa manekenka Izabel Gular kao i mnogi drugi.

 

 

Nema sumnje da će Lido narednih dana biti svetski centar sedme umetnosti sa brojnim svetskim zvezdama i filmova za koje se veruje da su ozbiljni pretendenti i za američkog Oskara naredne godine.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)