Zanimljivosti

GODINAMA JE ĆUTALA PA IZUSTILA: NEUKUSNO I NEPRIKLADNO! Anđelina joj je UKRALA muža, pa se usudila da kaže OVO

Dženifer Aniston je sve ove godine bila iznad situacije.

16.08.2024 12:44

GODINAMA JE ĆUTALA PA IZUSTILA: NEUKUSNO I NEPRIKLADNO! Anđelina joj je UKRALA muža, pa se usudila da kaže OVO
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia/Cash Bonnie/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dženifer Aniston i Bred Pit slovili su za jedan od najvoljenijih holivudskih parova, pa je njihov razvod u januaru 2005, posle samo pet godina braka, šokirao javnost. Zvanični razvod je pokrenut u martu iste godine, a Pit se s novom izabranicom Anđelinom Džoli pojavio u javnosti već u julu.

Za krah njihove ljubavi fanovi su okrivili Džolijevu, u koju se glumac zaljubio tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". Mnogi su takođe bili skrhani što Dženifer planira porodicu s Bredom, dok su on i Anđelina objavili da očekuju dete u januaru 2006, samo tri meseca nakon što je finalizovan brak sa zvezdom “Prijatelja” (Friends).

FOTO: Profimedia

Bred i Anđelina su jedno vreme bili najpopularniji par Holivuda

Međutim, umesto mržnje, Dženifer je često u javnosti govorila lepe stvari o bivšem mužu i njihovom braku.

- Bila bih robot kada bih rekla da ne osećam trenutke besa, povređenosti, sramote. Sve je tako nejasno u ovom trenutku. Toliko je daleko u mojim mislima da se ne mogu ni setiti tame, a ne kajem se ni zbog čega. Bila je to lepa, komplikovana veza, priznala je u intervjuu 2008.

FRANCOIS GUILLOT / AFP /Profimedia, Stephen Vaughn/20th Century Fox / Entertainment Pictures

Dženifer Aniston, Anđelina Džoli i Bred Pit

S druge strane, voljena glumica je jednom javno prozvala Anđelinu Džoli zbog onoga što je rekla u intervjuu za Vog. Naime, glumica je priznala da je njena ljubavna priča sa Bredom počela na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit” (Mr. and Mrs. Smith), kada je glumac još bio u braku s Dženifer, piše Hindustan tajms.

- Tamo su bile napisane stvari koje su očigledno bile iz vremena kada nisam bila u potpunosti svesna šta se dešava. Smatrala sam da je neprikladno otkrivati te detalje. Ono što je rekla o tome kako je jedva čekala da dođe na posao svaki dan? To je bilo zaista neukusno, rekla je tada, a prenosi Story.hr.

Podsećanja radi, Bred i Anđelina su se razveli u septembru 2016. i zajedno imaju troje biološke dece. Do danas sporovi između nekada zlatnog holivudskog para nisu rešeni. Iako su mnogi bili uvereni da su savršen par koji uživa u porodičnoj idili, stvarnost je bila daleko od istine.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)