Zanimljivosti

GLUMICA PRIZNALA DA METJU MEKONAHI SMRDI: Odmah potom otkrila i svoju bizarnu naviku, fanovi zgroženi!

"Ova informacija mi je bila totalno suvišna!"

20.07.2024 22:30

GLUMICA PRIZNALA DA METJU MEKONAHI SMRDI: Odmah potom otkrila i svoju bizarnu naviku, fanovi zgroženi!
Robyn BECK / AFP / Profimedia, Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Kejt Hadson, glumica i ćerka legendarne glumice Goldi Hon, gostovala je u emisiji u kojoj je govorila o kolegi Metjuu Mekonahiju. Par je glumio u romantičnim komedijama "How to Lose a Guy in 10 Days" ( Kako izgubiti dečka za 10 dana) iz 2003. i "Fool's Gold" iz 2008, a Kejt se prisetila snimanja zbog glumčevog "mirisa".

Tokom emisije, Kejt je čak istakla da je mogla da prepozna poseban miris svog kolege sa "veće udaljenosti". Ova neobična situacija je potvrđena i od strane samog Mekonahija, koji je otvoreno priznao da ne koristi dezodorans već dvadesetak godina. On je dodao da je uveren da muškarac treba da miriše kao muškarac, a ne kao veštački proizvod.

 

 

Metju je u ranijim intervjuima govorio o njihovom odnosu na setu. On je istakao da mu je glumica donosila dezodorans koji sadrži slani kamen i pitala ga da li bi ga nosio.

- Jednostavno ga nikad nisam nosio. Bez kolonjske vode, bez dezodoransa. Žene u mom životu, uključujući moju majku, sve su rekle: “Hej, tvoj prirodni miris je takav da mirišeš kao muškarac i mirišeš na sebe.“

 

 

Kejt koja je poznata po svojoj otvorenosti, a da li zbog solidarnosti prema Metjuu, tek glumica je priznala da je i sama prestala da koristi dezadosrans. Ova informacija je izazvala dosta pažnje. Ova neobična navika je postala tema razgovora kada je Kejt gostovala u emisiji "Watch What Happens Live" i otvoreno govorila o svojoj higijeni.

- Metju ne koristi dezodorans. Usput, ni ja ga ne koristim, mi smo prirodni - objasnila je glumica u emisiji.

Ova neobična situacija je privukla pažnju javnosti, a posebno je zanimljivo što su oboje glumaca uspešni i poznati, a ipak se odlučuju da ne koriste dezodorans. Njihova otvorenost po ovom pitanju je izazvala dosta komentara i rasprava na društvenim mrežama. Naime, dok su ih jedni podržavali, drugi su bili zapanjeni takvom činjenicom. Tako su bili česti komentari "Što manje znam o poznatim ličnostima, više ih cenim" ili "Ova informacija mi je bila totalno suvišna".

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)