Zanimljivosti

KO JE PREMINULA ŽENA KOJU JE NAJVIŠE VOLEO KLINT ISTVUD: Bio stariji od nje 33 godine, spasao je od muža nasilnika!

Upoznao je u hotelu pre 10 godina.

19.07.2024 21:40

KO JE PREMINULA ŽENA KOJU JE NAJVIŠE VOLEO KLINT ISTVUD: Bio stariji od nje 33 godine, spasao je od muža nasilnika!
Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedi

Klint Istvud (94), Oskarom nagrađivani glumac i reditelj, potvrdio je tužnu vest o smrti svoje dugogodišnje partnerke, Kristine Sandere (61), u emotivnom saopštenju američkim medijima.

- Kristina je bila divna, brižna žena i duboko ću je pamtiti - izjavio je Istvud.

Portparol "Warner Bros-a" je saopštio da neće biti daljih detalja o Kristininoj smrti, jer se Istvud privatno suočava sa tugom zbog gubitka.

 

 

Čuveni glumac i Kristina Sandera zajedno su bili od 2014. godine, a o njihovom odnosu govorila je i činjenica da se Kristina zbližila sa njegovom porodicom i da je više puta bila viđena sa njegovom decom na nekim od Klintovih premijera.

Ona je zbog toga što joj je bila narušena privatnost, svojevremeno odlučila da ukloni sve profile sa društvenih mreža, a uslovila je i Klinta da o njoj ne govori u javnosti. Međutim,  mnogi se pitaju ko je žena koja je zavela čuvenog Istvuda, a koja je bila 33 godine mlađa.

Istvud i Sandera su se sreli 2014. godine kada je ona radila kao domaćica u Istvudovom hotelu "Mission Ranch" u Karmelu, Kaliforniji. Zajedno su bili deset godina, a razlika od 33 godine nije bila prepreka za njihovu ljubav. 

 

 

Klint je spasio Kristinu od njenog bivšeg muža koji je zlostavljao. Jednom je rekao da je ona prva žena koja nije bila sa njim zbog slave. Iako je voli, a i ona njega, nisu se nikada venčali.

- Klint u tome ne vidi smisao. On voli Kristinu, ali mu brak nije potreban -  rekao je izvor blizak paru.

Pre njihove romanse, glumac je bio oženjen novinarkom Dinom Ruiz od 1996. do 2014, kada je uplovio u romansu s Kristinom, a do 1987. bio je u braku s Megi Džonson. Osim njih, imao je mnogo veza o kojima se pisalo, dok se među njegovim izabranicama našla i Nur Alfalah, s kojom je Al Paćino dobio dete u poznim godinama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)