Zanimljivosti

PAO JE S MOTORA, IZ USTA MU JE ŠIKLJALA KRV: Bredu Pitu je SRCE SLOMLJENO, sin neće ni da ga čuje - a podržava Anđelinu

Paks Džoli-Pit je pušten iz bolnice nakon saobraćajke, ali neće da vidi oca.

07.08.2024 20:01

PAO JE S MOTORA, IZ USTA MU JE ŠIKLJALA KRV: Bredu Pitu je SRCE SLOMLJENO, sin neće ni da ga čuje - a podržava Anđelinu
SL / Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BENJAMIN CREMEL / AFP / Profimedia

Bred Pit se oseća potpuno bespomoćno, njegov sin i dalje odbija da ima bilo kakav kontakt sa njim dok se oporavlja od zastrašujuće nesreće na motoru sa mamom, Anđelinom Džoli, pored njega. Paks Džoli-Pit je pušten sa intenzivne nege tokom vikenda nakon što je 29. jula lečen jer je udario električni bicikl u zadnji deo automobila zaustavljenog na crvenom svetlu na semaforu.

Novi svedok nesreće otkrio je užasavajuće detalje o "kompleksnoj trauma" koju je 20-godišnjak pretrpeo i potvrdio da nije nosio kacigu.  Lola Kavali, koja je Paksu pružila prvu pomoć na licu mesta, rekla je za Entertainment Tonight da je krvario iz glave.

- I nije bilo puno krvi. Kao, nisi video da izvor krvi izvire. Ali usta su mu bila puna krvi. Kada je pokušavao da govori, videla sam mlaz krvi kako izlazi iz usta.

Sada počinje dug put oporavka i fizikalne terapije - a mama Anđelina Džoli, 49, bila je tu na svakom koraku.

Bredu Pitu je srce slomljeno

Prema izvorima, Paks "ne želi ni dobre želje" od svog "izbezumljenog tate" Breda (60), iako je holivudski glumac "slomljenog srca" odlučan da pomogne na bilo koji način.

Insajder je ekskluzivno rekao za DailyMail.com da Bred takođe želi da porodična dinamika nije tako podeljena i da bi voleo da zna više o zdravlju svog sina, umesto potpunog ignorisanja koje doživljava.

- Ne očekujte da će Paksova nesreća na bilo koji način vratiti porodičnu dinamiku jer je Paks 100% na Anđelininoj strani i ne želi nikakve dobre želje ili kajanje od Breda. Bred je uznemiren što je Paks povređen i voleo bi da pomogne na bilo koji način tokom njegovog oporavka, ali izgleda da se to neće nikada dogoditi jer postoji potpuni prekid odnosa I velika podela između njih. Bredu je mučno što je došao do ove tačke da ne može čak ni da bude zabrinuti tata, jer sve što dobija je radio tišina i ne može da sazna šta se tačno dešava sa njegovim sinom, izvor kaže i nastavlja:

Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paks Džoli Pit je pao na motoru na kom nije nosio kacigu

- To je samo još jedna okolnost koja je postala deo Bredovog normalnog života, ali ne njegovom voljom. Želi da svi budu iznad svega jer ova situacija uključuje i živote drugih ljudi, ali emocije kakve su između Paksa, Endži i Breda su toliko loše da nikada neće doći do mesta gde su stvari u redu. Bred ne zna šta da radi jer ništa ne može ili mu je dozvoljeno da uradi, to je srceparajuće.

Ipak, nije ni pokušao da vidi sina

Ali drugi insajder je tvrdio da Bred nije preduzeo nikakve korake da vidi Paksa.

- Bred nije pokušao da poseti Paksa. Nije se potrudio da to učini. Anđelina je odgajala ovu decu kao samohrana majka poslednjih osam godina. Oni vole svoju majku. Sve što Anđelina želi je mir, ali on je odlučan da nastavi da se bori protiv nje i da krivi sve osim sebe za situaciju u kojoj se sada nalazi.

DailyMail.com je kontaktirao predstavnike Anđeline za komentar.

Predstavnik Breda je odbio da komentariše.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Anđelina je sve vreme uz svog sina

Podsećamo, prošle nedelje za Breda je rečeno da je bio "izbezumljen" što nije mogao da razgovara sa svojim otuđenim sinom nakon nesreće.

- Bred je veoma uznemiren kad god čuje da je neko od dece povređeno i oseća se potpuno nemoćno jer ne može ništa da uradi. Njegova potreba kao oca jei bila da ode u bolnicu ili da ga pozove. Pokušao je toliko puta, ali deca ne prihvataju njegove pozive. Ruke su mu vezane. Bred ne misli da bi Paks trebalo da za početak vozi skuter bez kacige – trebalo je da bude u autu.

Oskarom nagrađena glumica Anđelina bila je uz svog sina otkako je hospitalizovan, a on, kako smo naveli, odbija da prihvati posete oca.  2020., mladić je svog oca nazvao “kretenom svetske klase” zbog koje njegovo četvoro najmlađe dece 'drhti od straha' u eksplozivnom zezanju na Instagramu objavljenom za Dan očeva.

Anđelina je Paksa prvo sama usvojila

Anđelina je usvojila Paksa iz sirotišta u Ho Ši Minu u Vijetnamu 2007. Imao je tri godine i kao novorođenče ga je bacila njegova biološka majka zavisna od heroina. Bred ga je formalno usvojio sledeće godine.

Paks je navodno blizak sa svojom braćom i sestrama Maddokom (22), Zaharom (19), Shiloh (18) i blizancima Noksom i Vivijen (16).

Anđelina i Bred su zakonski razvedeni, ali se i dalje bore oko prodaje Miravala, vinograda u Francuskoj.

Prošle nedelje, zvezda Eternalsa optužila je Breda da je pokušao da ona potpiše ugovor o neotkrivanju podataka vredan 8,5 miliona dolara u vezi sa njenim navodima o zlostavljanju, navodi People.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)