Zanimljivosti

SIN ANĐELINE I BREDA NEPOMIČNO LEŽI DANIMA U BOLNICI, A ZA OCA NEĆE NI DA ČUJE: "Od života si nam napravio pakao"

Nedavno je Paks doživeo nesreću i još uvek je u hospitalizovan.

01.08.2024 13:30

SIN ANĐELINE I BREDA NEPOMIČNO LEŽI DANIMA U BOLNICI, A ZA OCA NEĆE NI DA ČUJE: "Od života si nam napravio pakao"
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Paks Džoli Pit, sin poznatih holivudskih zvezda Anđeline Džoli i Breda Pita, nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu dok je vozio električni bicikl. Nesreća se dogodila na prometnoj raskrsnici, kada se Paks sudario sa automobilom. Nažalost, u trenutku nesreće nije nosio kacigu, zbog čega je zadobio povrede glave i hitno je prevezen u bolnicu.

Izvori s mesta događaja ističu da je vozač automobila odmah pritrčao u pomoć nakon sudara, pružajući prvu pomoć pre dolaska policije i hitne pomoći. Paks se žalio na bolove u predelu kuka, ali je posebna pažnja posvećena povredi glave zbog mogućnosti krvarenja u mozgu, što je zahtevalo hitnu intervenciju medicinskog osoblja.

Povređen je, ali neće dugo biti u bolnici

Iako je doživeo ozbiljne povrede, Paks se nalazi u stabilnom stanju, a prema navodima Daily Mail-a, neće dugo boraviti u bolnici.  Nesreća se dogodila oko 17 časova pre dva dana, u vreme kada je saobraćaj na ulicama Los Anđelesa najgušći. 

Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paks Džoli je imao nesreću - sudario se sa automobilom

On je još uvek u bolnici, a pored njega se nalazi njegova majka Anđelina koja brine o njemu. Dok kada je reč o njegovom ocu, on je želeo da ga poseti, ali nije uspeo, jer nije u dobrim odnosima sa sinom.

- Brad je izbezumljen i zabrinut zbog Paksove nesreće, ali ne može doći do njega. Brada jako uznemiri kad god čuje da je jedno od dece povređeno i oseća se potpuno nemoćnim jer ne može ništa da uradi - rekao je izvor za Daily Mail i dodao:

- Hteo je da ode u bolnicu ili da ga nazove i to je pokušao, ali njegova deca ne žele da odgovore ni na pozive, ni na poruke.  Ruke su mu vezane.

Optužbe za zlostavljanje dece 

Paks Pita je Anđelina usvojila 2007. godine. Da podsetimo, 2016. godine je izbio skandal kada su FBI i Odeljenje za decu i porodice Los Anđelesa istraživali glumca zbog zlostavljanja dece nakon incidenta u avionu koji je takođe rezultirao razvodom slavnog para. Na kraju je odlučeno da Bred nije fizički povredio svoju decu.

Bredu je nakratko dodeljeno zajedničko starateljstvo nad decom 2021. godine, ali je sporazum na kraju vraćen na to da Anđelina ima puno starateljstvo nad decom, dok Bred ima " povremeno" nad mlađom decom.

U oktobru 2022, sudski dokumenti su otkrili da je Anđelina tvrdila da su deca bila traumatizovana Bredovim ponašanjem, i da je Bred "uhvatio Džoli za glavu i protresao je" i polio decu pivom i crnim vinom. Od incidenta se nije slikao sa decom.

Šta su deca Breda Pita rekla o njemu?

Paks je na Instagramu pre četiri godine kratko poručio:

- Srećan Dan očeva ovoj svetskoj klasi! Iznova i iznova dokazujete da ste užasna i odvratna osoba. Nemaš obzira ili empatije za četvoro najmlađe dece koja drhte od straha u tvom prisustvu. Nikada nećeš razumeti štetu koju si naneo mojoj porodici jer nisi u stanju da to učiniš. Učinio si život mojih najbližih živim paklom. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Dakle, srećan Dan očeva, odvratno ljudsko biće!

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Hasan Bratic / Sipa Press / Profimedia

Odbačene optužbe protiv Breda Pita

Takođe, pored Paksa i Zahara, takođe usvojena ćerka, se odrekla prezimena Pit.

Šta je Bred Pit rekao o svojoj deci?

Bred je uvek veoma pozitivno govorio o očinstvu, govoreći za Psichologies Magazine još 2014. godine:

- Više brinem o mojoj deci nego o sebi, što mislim da je prava definicija ljubavi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)