Zanimljivosti

ANĐELINA I BRED SE GODINAMA RAZVLAČE PO SUDU, IZVOR OTKRIVA ŠTA SE STVARNO DEŠAVA: "Ni jedno ni drugo neće..."

Stvari su se posebno zakomplikovale jer oboje osećaju gorčinu nakon svega.

20.07.2024 11:15

ANĐELINA I BRED SE GODINAMA RAZVLAČE PO SUDU, IZVOR OTKRIVA ŠTA SE STVARNO DEŠAVA: "Ni jedno ni drugo neće..."
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Hasan Bratic / Sipa Press / Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit godinama se razvode, a navodno su blizu rešavanja decenijske bračne parnice koja je uzela danak od bivših supružnika.

Iako je Anđelina zvanično podnela zahtev za razvod 2016. godine, neimenovani izvor za People navodi kako je među bivšim supružnicima bilo velikih nesuglasica mnogo pre odluke da se razvedu. Stvari su kako je rekao toliko postale "gadne" da to nije bila dobra situacija ni za koga.

- Sva gorčina je delimično razlog zašto se razvod odugovlači toliko dugo. Ni jedno ni drugo to neće pustiti. Svi su mislili da će oni to preboleti i samo se nagoditi - kaže izvor.

Izvor objašnjava kako su glumci imali problema jedno sa drugim i da su im se razlike vremenom nakupljale što je tužno i za decu i za roditelje. Kako kaže, razvod može biti veliki izazov za celu porodicu

FOTO: Profimedia

Glumcu je navodno zabranjeno da kontaktira odraslu decu, dok mlađima ide u posetu

 

- I jednom i drugom je stalo. Oboje brinu o deci - dodaje insajder.

Kako drugi izvor navodi, Bred nema kontakt sa odraslom decom, ali u dogovoru sa Anđelinom ima posete mlađoj deci. Osvrnuvši se na njihov proces razvoda i pregovore, izvor je rekao da "obe strane i dalje ne razgovaraju, ali da to još nije završeno".

Pit je u međuvremenu posvećen snimanjima, a slobodno vreme provodi sa novom devojkom Ines de Ramon. Džolijeva je takođe fokusirana na posao i decu, a ona je nedavno osvojila Tonijevu nagradu za produkciju Brodvejskog filma "Autsajderi" (Outsiders).

Bivši supružnici, odvojeno od brakorazvodne parnice vode i parnicu oko njihove francuske vinarije Šato Mirval, čiji je jedan deo Anđelina navodno prodala. Pit je bivšu suprugu tužio zbog prodaje svojih akcija u kompaniji tvrdeći da je to uradila bez dogovora sa njim.

Ap photo

Osim inata i gorčine koji vlada među supružnicima, vinarija oko koje vode spor je jedan od razloga što se njihov razvod isprolongirao

 

Osvrnuvši se na parnicu oko vinarije između holivudskih glumaca, Anđelinin advokat je rekao da se glumica nada konačnom završetku ove parnice " uprkos svim izmišljotinama i lažima koji kruže i koji nastavljaju da povređuju porodicu i ometaju njihovu sposobnost da se oporave".

Sa druge strane advokati glumca optužuju Džoli da je preduzela "napore da poslovni spor pretvori u ponovnu parnicu u brakorazvodnoj parnici" koju bivši supružnici godinama vode.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)