Zanimljivosti

GLUMAC U AKCIJI SA 29 GODINA MLAĐOM MANEKENKOM: Ona objavila eksplicitne zajedničke slike, a fanovi u šoku! (FOTO)

Vrelo da vrelije ne može!

29.08.2024 15:50

GLUMAC U AKCIJI SA 29 GODINA MLAĐOM MANEKENKOM: Ona objavila eksplicitne zajedničke slike, a fanovi u šoku! (FOTO)
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Ružnjikavi francuski glumac Vensan Kasel (57) uspeo je da zavede i oženi se najlepšim ženama sveta. Za njega su svojevremeno govorili da ne zaslužuje prelepu glumicu Moniku Beluči i da je pravo čudo što je od toliko zgodnih muškaraca na svetu ona odabrala baš njega. Još čudnije je bilo kada je Moniku zamenio 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kukanki.

Vensan je nakon propalog braka s Tinom  prošle godine ponovo uplivao u vezu sa skoro 30 godina mlađom lepoticom. U putnaju je Nara Baptista (28). Ona je brazilski model, a po mišljenju mnogih, veoma podseća na njegovu prethodnu partnerku Tinu.

 

 

Vensan i Nara su nedavno proslavili prvu godišnjicu ljubavi, povodom čega je ona na Instagramu objavila nekoliko zajedničkih fotografija, koje javnost dosad nije imala prilike da vidi. Slike pokazuju da je slavni par veoma zaljubljen i da im velika razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem iako su njihovu vezu zbog te činjenice osuđivali na propast.

Nara čak na jednoj od fotografija pozira u toples izdanju i pravi selfi dok je glumac ljubi i grli u kupatilu, a upravo ova objava je i privukla najveću pažnju.

- Zbog tebe živim - napisala je manekenka u opisu fotografija.

 

 

Podsetimo, Kasel sa Monikom Beluči, sa kojom je bio 14 godina u braku, ima ćerke Devu (19) i Leoni (13). Sa Tinom Kunaki ima ćerku Amazoniju (4), a u braku su bili tri godine.

Ljubav sa Narom desila se nakon dopisivanja na Instagramu, nakon čega su zajedno provodili vreme u Riju i zbližili se.

- Ti si moje sunce - napisao je Vensan u komentaru.

 

 

Nije im trebalo mnogo ni da se zajedno pojave na crvenom tepihu. Jasno je da se Vensan zaljubljuje i u potpunosti predaje svojim partnerkama, samo je problem što je ta ljubav u poslednje vreme sve kraća.

Podsetimo, Kasel i Nara prvi put su uhvaćeni zajedno krajem prošle godine na jednoj plaži u Rio de Ženeiru, ali nagađa se da su vezu započeli nešto ranije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)