Zanimljivosti

SLAVNA MANEKENKA U 53-OJ POSTALA MAMA, A SADA JE UHVAĆENA KAKO LJUBI NJEGA: Potvrđena veza o kojoj se pričalo (FOTO)

Naomi Kembel je našla novog dečka.

21.08.2024 21:30

SLAVNA MANEKENKA U 53-OJ POSTALA MAMA, A SADA JE UHVAĆENA KAKO LJUBI NJEGA: Potvrđena veza o kojoj se pričalo (FOTO)
SCHROEWIG/Dennis Caprisi / DPA / Profimedia

Supermodel Naomi Kembel je u centru pažnje zbog svoje veze sa poznatim nemačkim muzičkim producentom Rampaom, čime je izazvala veliku pažnju javnosti. Njih dvoje su se zbližili tokom leta, a Naomi je bila viđena na nekoliko njegovih nastupa širom Evrope.

Naomi je nedavno izazvala pažnju javnosti kada je poljubila Rampa tokom jednog od njegovih nastupa u Mikonosu. Ovaj neobičan gest je definitivno privukao pažnju svih prisutnih, a nakon poljupca, Rampa je nastavio sa izvođenjem muzike. Izvor blizak paru otkrio je da su se njih dvoje upoznali tokom Nedelje mode u Parizu i tada su postali veoma bliski.

Ljubav preko Instagrama


Naomi je takođe pokazala svoju naklonost prema producentu putem društvenih mreža, gde je redovno komentarisala njegove objave srcima i vatricom. Ovakvo otvoreno izražavanje emocija putem društvenih mreža nije nešto što se često viđa, što je samo dodatno podgrejalo spekulacije o njihovoj vezi.

Printscreen/tiktok/@theonemykonos

Naomi sa novim dečkom


Rampa, čije je pravo ime Gregor Sütterlin, stekao je veliku popularnost kao DJ i osnivač je elektronske muzičke etikete Keinemusik. Takođe, među njegovim fanovima se nalaze fudbaler Ben Chillwell, muzičar David Guetta, pa čak i manekenkin bivši dečko, reper Skepta.

Naomi je bila u prošlim vezama sa muzičarom P Diddy-em i članom grupe U2, Adamom Claytonom. Nakon tih veza, javnost sa nestrpljenjem iščekuje da vidi kako će se razviti njena romansa sa producentom.

Printscreen/Instagram/rampa_keinemusik

Ovo je dečko slavne manekenke


Naomi je poslednjih godina bila usredsređena na svoju karijeru i porodicu, budući da je dobila dvoje dece preko surogat majke 2021. i 2023. godine. U jednom intervjuu je istakla da je žrtva u potrazi za pravom osobom sa kojom bi mogla da ostvari kompromis, dok je istovremeno jaka i osećajna, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)