Zanimljivosti

HAOS U AVONU - MANEKENKA PUKLA SA ŽIVCIMA: Napala putnicu, otimala telefon i pretila - šok snimak kruži mrežama! (VIDEO)

Naomi se obračunavala sa ženom zato što je snimala dok spava na letu.

11.08.2024 12:25

HAOS U AVONU - MANEKENKA PUKLA SA ŽIVCIMA: Napala putnicu, otimala telefon i pretila - šok snimak kruži mrežama! (VIDEO)
Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Društvenim mrežama kruži viralni snimak na kojem je navodno slavna manekenka Naomi Kembel u izdanju u kakvom je nikada nismo videli. Ona se fizički obračunava sa putnicom na jednom letu dok je to okom kamere snimio jedan od putnika.

Naomi je inače poznata po tome da ima nezgodnu narav, pa je svojevremeno asistentkinja tužila jer je gađala - mobilnim telefoniom. Iako smo je uglavnom viđali kako graciozno i smireno šeta poput pantere na modnoj pisti, manekenka ima i drugu, divlju stranu.

Iako sa razlogom, mnoge je ipak šokirao snimak koji je dospeo na društvene mreže a gde se manekenka fizički obračunava sa putnicom na letu sa aviokompanijom British Airways. Putnica je navodno pokušala da usnimi Naomi dok spava u avionu pri povratku sa snimanja dokumentarnog filma "Naomi Kembel osvaja Afriku" (Naomi Campbell conquers Africa).

 

 

Dok je putnica mahala prstom raspravljajući se sa njom, Naomi je počela da viče i pokušala je da joj otme trelefon. Usledila je bujica psovski i pretnji, ne zna se ko više urla od njih dve, a ovak šok snimak je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama. 

Usledili su brojni komentari, neki su branili Naomi, neki su je krivili za haos u avionu. 

- Možda nije odreagovala na dobar način ali nije u redu da ljudi fotografišu druge posebno poznate dok spavaju. I oni su ljudi.

- Ali zašto joj to rade?

- Geto devojka.

- Ovde sam na strani Naomi. 

- Znači putnici očekuju privatnost a Naomi ne može da je ima? 

- To nije Naomi Kembel - bili su neki od komentara.

Mnogi su se u komentarima složili da je manekenka pokušala samo da se odbrani kao što bi to svako od nas učinio. Drugi su rekli da su poznate ličnosti svesne da su izgubile privatnost kada su postale slavne. Jedna korisnica Instagrama, gde je snimak i osvanuo, je rekla da je ružno ponašanje u nekim situacijama vrlo uobičajeno za manekenku i da ovo nije prvi put da se tako ponaša.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)