Zanimljivosti

LEPOTAN ZA KOJIM SU LUDELE ŽENE OSTAO BEZ ZUBA: Pop zvezda plaća danak zavisnosti - morao da stavi veštake!

Robi Vilijams otvorio dušu o svojoj borbi sa narkoticima.

10.08.2024 17:01

LEPOTAN ZA KOJIM SU LUDELE ŽENE OSTAO BEZ ZUBA: Pop zvezda plaća danak zavisnosti - morao da stavi veštake!
Justin Ng/Avalon/Profimedia

Robi Vilijams(50) je javnosti pokazao svoj blistavi novi osmeh nakon što je prošao stomatološku terapiju kako bi zamenio oštećene zube koji su patili od godina zloupotrebe droga. On je oduševio fanove pokazujući svoj novi osmeh na Instagramu. Robi je obožavaocima otkrio da je bio primoran da zameni svoje zube zbog propadanja uzrokovanog dugotrajnom upotrebom droga. Muzička zvezda je u petak objavila fotografiju svojih privremenih zuba dok čeka trajni set.

Kako je otkrio pevač, zbog dugotrajnog korišćenja droge koja je odnela danak, zubi su najviše pretrpeli. Robi je otkrio da su njegovi zubi oštećeni godinama korišćenja za otvaranje boca, flekama od espresa, trljanjem kokaina o njih, neadekvatnim četkanjem tokom tri decenije, prenosi Mirror.

- Tako da sam juče otišao na konsultaciju za nove zube. Barem sam tako mislio. Zamislite moje iznenađenje kada sam izašao sa potpuno novim setom zuba. Bar privremenim pre nego što budu postavljeni pojedinačni za mesec dana ili tako nešto. Obožavam ih - napisao je on u objavi.

 

 

Nakon što je pevač podelio svoje oduševljenje "besplatnim veštacima" Robi je objasnio o čemu se radi. 

- U svakom slučaju, ovo su moji novi zubi neko vreme. Možda su neki od vas voleli stare. Dobro su mi služili, ali sam ih apsolutno zloupotrebljavao. Otvarao sam flaše njima. Flekao ih espresom. Trljao kokain po njima. Nisam ih pravilno četkao, uništavao pune tri decenije - otkrio je pevač.

On je dodao kako je sa starim zubila "dosta toga zajedno prošao a da je došlo vreme da se raziđu". U objavi je dodao "Zbogom moji mali naborani žuti prijatelji." Fanovi su brzo čestitali Robiju na njegovim novim zubima.

- Volim tvoje nove zube i tvoj radostan osmeh.

- Pogledaj taj predivan osmeh! Nikad se ne menjaj Robi (osim što se tiče tvojih novih zuba! To je u redu).

- Osmeh sada sija još jače - bili su neki od komentara.

 

Robi nije oklevao da otvori dušu o svojim problemima sa drogom nakon boravka u rehabilitacionom centru 2007. godine zbog zloupotrebe propisanih i klase - A droga. On je davne 2009. godine otkrio kako je bilo noći kada bi popio 20 Vicodina. Često ga je samo jedan dan kako kaže delio od smrti. Kasnije je otkrio kako je koristio Adderal lek koji se uzima za ADHD i koji jedino može prepisati psihijatar, a bio je za to stanje vrlo agresivan. Pevač je otkrio da je uzimao velike količine tih opasnih supstaci.

 

- Možeš kupiti Sativu, što je zapravo LSD na pet minuta. To je moćna stvar. Tu sam ja bio. Pokušavaš najbolje što možeš da ih izbalansiraš, ali nikada ti to ne uspe - otkrio je u svojoj ispovesti slavni pevač.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)