Zanimljivosti

SRBI GA OBOŽAVAJU, IMA I NAŠ PASOŠ: Slavni glumac ima 7 dece - jedna ćerka se bavi onim što nije za žene!

Stiven Sigal ne krije da nije uvek u dobrim odnosima sa svojim naslednicima.

11.08.2024 10:35

SRBI GA OBOŽAVAJU, IMA I NAŠ PASOŠ: Slavni glumac ima 7 dece - jedna ćerka se bavi onim što nije za žene!
PATRICK BAZ / AFP / Profimedia

Stiven Sigal je omiljeni glumac Srba, a proslavio se svojim umećem u akcionim filmovima zbog borilačkog umeća. Povremeno dolazi u Sribiju koja ga je očarala i često govori sve najlepše o našoj zemlji i ljudima. Zbog promocije naše zemlje u svetu 2016. godine dobio je državljanstvo i srpski pasoš. On je tada rekao da mu je Srbija "nova domovina" i da će se "truditi da je predstavu u svetu na najbolji mogući način."

Osim po brojnim filmskim hitovima Sigal je poznat i po turbulentnom ljubavnom životu, a ima sedmoro dece. On ne krije da nije uvek bio u dobrim odnosima sa svojim naslednicima, a da je to u velikoj meri zavisilo od odnosa koji je u tom trenutku imao sa njihovim majkama.

Većina njegove dece drži se poadalje od kamera, a ima i onih koji pokušavaju da se probiju u šou biznisu. Evo ko su deca Stivela Sigala.

Kentaro Take - Sigal (48)

Stiven i njegova supruga Mijako dočekali su svog prvog sina 1975. godine u Osaki u Japanu. Mijako je 2019. godine rekla da su on i njegova sestra ostali u Japanu nakon što se Stiven vratio u SAD.

Kentaro je završio srednju školu na Buster akademiji u Nju Hempširu, a nakratko je bio upisan i na Uniiverzitet Južne Kalifornije. On je 2008. godine u Los Anđelesu osnovao ogranak trening centra svoje majke a kako su prenosili mediji on ima crni pojas u aikidu. On je krenuo stopma svog oca i ostvario nekoliko filmskih uloga.

Ajako Fudžitani (44)

Četiri godine nakon prvog sina Sigal i njegova supruga dočekli su drugo dete. Kao i njen brat i otac i Aiako je uplovila u glumačke vode. Iako je i ona ostvarila zapažene uloge u nekim filmovima, ranije je priznala da u početku nije bila samouverena pred kamerama. 

 

 

- Kada sam prvi put uplovila u sve to pomislila sam da nisam dobra glumica. Tako da moram da ojačam. Ali taj osećaj je još uvek prisutan. Pretpostavljam da to nikada neću moći da zaustavim - rekla je ona.

Ajako i Kentaro su odrasli u Osaki pre nego su im se roditelji razveli. Ona je priznala da neguje dobar odnos sa ocemu a da je majka zaslužna što ona neguje ljubav prema filmovima jer joj je kao maloj dozvoljavala da gleda sve, čak i horore.

Analiza Sigal (37)

Poznati glumac je sa svojom drugom suprugom Keli dočekao ćerku Analizu Sigal 20, maja 1987. godine. Par se rastao 1994. godine nakon čega su se Analiza i njena braća i sestre preselili u Santa Barbaru u Kaliforniji sa majkom, piše People.

Stivenova ćerka se sklanjala od javnosti čitavog života, a to radi i danas. Nema je na mrežama ili koristi drugo ime kako je ne bi povezali sa slavnim ocem.

Dominik San Roko (34)

Tri godine nakon rođenja ćerke, par je dobio sina koji je odrastao sa majkom i braćom i sestrama. Diplomirao je na Dunn školi i studirao glumu na koledžu Santa Barbara City. I on se poput sestre redovno klonio javnosti i medijske pažnje.

Arisa Lebrok (31)

Arisa Lebrok rođena je 1993. godine. Za razliku od braće i sestara ona je nastavila karijeru kao model i glumica u industriji zabave. Priznala je kako su je kao devojku privlačile fotografije i modeling. Majka joj je često bila inspiracija u tome, dok fotografiše i priprema frizuru. 

- Ne mogu da kažem da na svoj život gledam kao na sreću ili nesreću. Blagoslovena sam na više načina. Iako ne možemo da kontrolišemo sve mi imamo sposobnost da manifestujemo neke stvari - priznala je ona jednom prilikom.

 

 

Arisa je godinama trenirala brazilski džiu - džicu a 2019. godine je počela da se bavi i rvanjem, sportom kojim se tradicionalno bave muškarci. Ona i njena mama su se dve godine kasnije pojavile u rijaliti seriji "Odrastanje supermodela" (Growving Up Supermodel) Na svom Instagramu je ona na Dan očeva odala počast Sigalu objavom: " Iako si daleko, nadam se da znaš da mislim na tebe".

Savana Sigal (27)

Tri godine nakon Arise, Stiven je sa suprugom Arisom Vulf dočekao ćerku Savanu. Savana nije mnogo poznata javnosti a studirala je Rhodes College u Memfisu, Ten.

Kunzang Sigal (14)

Poznati glumac i njegova treća po redu supruga dočekali su sina Kunzanga Sigala u septembru 2009. godine. Najmlađi sin predstaljen je u očevoj rijaliti emisiji Steven Sigal: Lawman, koja je pratila njegov drugi posao rezervnog zamenika šerifa u Luizijani.

 

 

- Kunzang je najnovije izdanje i on je svetlo mog života. Postaje veliki i jak. Kadgod radim sa sobom vodim ženu i njega - rekao je davno Stiven za Daily Mail.

I Kunzang je bio sve vreme daleko od očiju javnosti, a ponekad deli porodične fotografije na Instagramu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)