Zanimljivosti

SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ UDATA JE ZA POZNATOG KOŠARKAŠA: Vešto se krije od javnosti, evo kako izgleda (FOTO)

Ana je već dugo u braku sa Lukom.

10.08.2024 18:12

SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ UDATA JE ZA POZNATOG KOŠARKAŠA: Vešto se krije od javnosti, evo kako izgleda (FOTO)
Zabulon Laurent/ABACA/Abaca Press/Profimedia

Rođena sestra Jelene Đoković je Marija Ristić. Ona se uglavnom ne pojavljuje na tribinama kada Novak igra važne mečeve, ali kada to učini, intrigira celokupnu javnost. Ona je u skladnom odnosu sa suprugom Budimirom Jovkovićem, a ljubav vešto kriju od očiju javnosti.


Obe sestre, Jelena i Marija, preferiraju prirodan izgled, retko koristeći šminku, osim u posebnim prilikama. Marija je javnost iznenadila svojom podrškom zetu Novaku Đokoviću na US Openu pre nekoliko godina, što je izazvalo veliko interesovanje medija. Takođe, bila je angažovana u fondaciji Novaka Đokovića pre nego što se povukla i posvetila svom blogu.

Printscreen/Instagram

Ana je udata za košarkaša Luku


Pored svoje skladne veze i podrške porodici, Marija se posvetila vođenju svog bloga. Iako poslednji tekst objavila 2019. godine, njen blog pokriva različite teme poput putovanja i mode. Fotografije sa putovanja i konja često privlače pažnju na društvenim mrežama, ostavljajući utisak tajanstvenosti.

Takođe, pored Marije, Jelena ima sestru od strica Anu koja je udata za košarkaša Luku Bogdanovića. Ona je do skoro bila blogerka, ali je od tog zanimanja odustala. Sa Lukom ima sina Viktora. Inače, ona se bavila modom, lepotom, putovanjima, ali se povukla sa mreža. Takođe, dosta se interesovala i za zdravu ishranu. Za košarkaša je udata skoro deceniju, a venčali su se 2015. godine u Sremskoj Kamenici. Kum na venčanju je bio Nikola Peković. Da posetimo, Nikola Peković je od nedavno u bračnoj krizi, odnosno on je prema pisanju medija ostavio suprugu Violetu sa kojom je bio osam godina u braku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)