Zanimljivosti

ANASTASIJA NA GLAVI IMA 550 EVRA, A NA GRUDIMA 42: Cecina naslednica privukla pažnju u ŠOK kombinaciji (FOTO)

Nikada nije "robovala" markama!

10.08.2024 19:25

ANASTASIJA NA GLAVI IMA 550 EVRA, A NA GRUDIMA 42: Cecina naslednica privukla pažnju u ŠOK kombinaciji (FOTO)
instagram.com/raznatovicanastasija

Ćerka pevačice Cece Ražnatović, Anastasija važi za skromnu devojku koju novac i slava nikada nisu promenili. Cecina naslednica se udala za fudbalera Nemanju Gudelja i preselila se u Španiju gde žive već duži vremenski period. Ona mu je velika podrška na utakmicama, ali i tokom teških životnih perioda kada se povredio i morao da napravi pauzu dok se ne oporavi. Važi takođe za jednu od devojaka sa javne scene koja ima stila. Ipak, često pokazuje da ne "robuje" markama i da pre svega gleda da li joj se nešto dopada, pa tek onda koliko košta.

Na jednom Instagram profilu koji podržava Anastasiju Razntović objavljena je njena slika. Na sebi je imala kačket poznate marke "Celine" koji vredi prema pisanju tog Instagram profila 550 evra. Takođe, ponela je kupaći kostim koji košta 42, što je velika razlika.


Anastasija očigledno zna da iznese ovu kombinaciju pa je zavodljivo pozirala dok se snimala za svoje društvene mreže.

Da podsetimo, Anastasija i Nemanja su se venčali ove godine u maju u njenoj porodičnoj kući na Dedinju gde je prisustvovao samo najuži krug ljudi. Tajno porodično venčanje je održano samo uz prisustvo kumova i uže porodice. Tu su se pridružili i Nemanjini bliski ljudi koje je lično on dočekao. Kapija je bila elegantno ukrašena, te je bilo jasno da se ovde održava venčanje, a to su kasnije i potvrdili snimci na društvenim mrežama. Krajem avgusta prošle godine su se venčali u manastiru Rajinovac.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)