Zanimljivosti

BANKROT STARLETA FINANSIJSKI RAZBUCANA, A NJU UDARA SUJETA: Proziva bivše dok joj policajci rovare po kući

Ima ona pametnijeg posla.

13.08.2024 12:01

BANKROT STARLETA FINANSIJSKI RAZBUCANA, A NJU UDARA SUJETA: Proziva bivše dok joj policajci rovare po kući
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata britanska starleta i rijaliti-zvezda Kejti Prajs uhapšena je 8. avgusta na aerodromu u Londonu zbog bankrota jer se nije pojavila na zakazanom sudskom ročištu. Iako ima mnogo problema, a čak joj je i policija bila u kući samo nekoliko dana nakon hapšenja, ona se bavi društvenim mrežama.

Inače, ona je upozorena od sudije da više ne sme da ide u inostranstvo. Naredno ročište zakazano je za 27. avgust.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Starleta Kejti Prajs bankrotirala

Na društvenim mrežama ona je pohvalila svog dečka Džej Džej Slejtera i indirektno je potkačila bivšeg. Tokom godina Kejti je bila u centru pažnje zbog svojih veza, uključujući brakove sa Piterom Andreom, Kieranom Hejlerom i Aleksom Ridom. Međutim, njen trenutni fokus je na vezi sa Džej Džej, sa kojim se zabavlja od početka godine.

Starleta je na društvenim mrežama podelila citat o ljubavi.

- Najbolji dar koji muškarac može dati svojoj ženi je njegovo vreme, pažnja i ljubav - pisalo je, prenosi The Sun.

Nova ljubav

Kejti i Džej Džej, poznati po njegovom pojavljivanju u seriji "Married At First Sight" (Venčani na prvi pogled), u vezi su od početka 2024. godine, a u februaru ove godine potvrdili su svoju vezu. Čini se da njihova veza cveta, što je vidljivo iz njihovog nedavnog putovanja u Tursku, tokom kojeg je Kejti podvrgnuta svom šestom fejsliftingu dok je Džej Džej radio zube.

Uprkos tome što je njen lični život krenuo u pozitivnom pravcu, Kejti nije završila svoje pravne obaveze. Ubrzo je morala da se pojavi na sudu nakon hapšenja, a navela je finansijska ograničenja i izazove da dobije pravne zasupnike zbog tekućeg bankrota. Ono što je zanimljivo je da je platila operacije u Turskoj 10.000 evra. Ona je prvi put bankrotirala u novembru 2019, a drugi put u martu ove godine. U martu je bankrotirala zbog duga od skoro 900.000 evra.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)