Brak i veze

IMA 50 GODINA I VAŽI ZA NAJLEPŠU ŽENU S NAJBOLJIM BRAKOM NA SVETU: Deci brane društvene mreže, a oni su pravi golupčići

Penelope Kruz i Havijer Bardem imaju jasan stav kad su internet i deca u pitanju.

06.08.2024 09:35

IMA 50 GODINA I VAŽI ZA NAJLEPŠU ŽENU S NAJBOLJIM BRAKOM NA SVETU: Deci brane društvene mreže, a oni su pravi golupčići
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Penelope Kruz, koja je napunila 50 godina, i dalje se smatra jednom od najlepših glumica svih vremena. Svoju glumačku karijeru započela je kao tinejdžerka, a na snimanju svog prvog filma upoznala je svog budućeg muža, Havijera Bardema. Njihova ljubavna priča počela je tokom snimanja filma “Jamon, jamon” (Šunka, šunka)  1992. godine, kada je Penelope imala samo 16 godina i igrala svoju prvu ulogu, dok je Havijer bio njen prvi filmski partner.

Nakon što je napunila 20 godina, Penelope se preselila u Njujork radi studija engleskog jezika i baleta, dok je Havijer bio u vezama sa poznatim osobama, uključujući i Penelopin tadašnji poznati odnos s Tomom Kruzom. Njihova profesionalna putanja ih ponovo spojila kada su ih reditelj Vudi Alen pozvao da igraju u filmu “Vicky Christina Barcelona”. Ova saradnja dovela je do njihove romantične veze koja je završila brakom.

Iako su mnogi očekivali raskošno venčanje, par se odlučio za skromnu ceremoniju na Bahamima u kući Džonija Depa. Havijer je ranije izjavio:

- Život se promenio. Sazreli smo. Sada smo porodica, i to je prioritet. Fikcija i stvarnost su različite priče.

Pored svoje glumačke karijere, Penelope je postala zaštitno lice modnih brendova poput Chanel-a, zahvaljujući svom izgledu. Kao roditelji, Havijer i Penelope postavili su stroga pravila za svoju decu, ćerku Lunu (7) i sina Leona (10), koji ne koriste društvene mreže do navršene 16. godine zbog brige za njihov razvoj i dobrobit.

Sada su viđeni zajedno u javnosti, a to je prizor kom retko možemo da posvedočimo.

Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Penelope Kruz i Havijer Bardem sa decom

Ove godine, par je nominovan za prestižnu filmsku nagradu Oskar – Havijer za ulogu Desija Arnaza u filmu “Being the Ricardos” (Biti Rikardo), a Penelope za ulogu Janis u filmu “Madres Paralelas” (Paralelne majke) Pedra Almodovara.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)