Zanimljivosti

SA TATOM DELILA NARKOTIKE, BRAT JOJ UMRO ZBOG ZAVISNOSTI: Život slavne glumice ispunjen tragedijama, jedva se izvukla!

Evo kako je Džejmi Li Kertis postala svesna da je zavisnica.

31.07.2024 11:47

SA TATOM DELILA NARKOTIKE, BRAT JOJ UMRO ZBOG ZAVISNOSTI: Život slavne glumice ispunjen tragedijama, jedva se izvukla!
Columbia Pictures / Delphi III P / AFP / Profimedia

Džejmi Li Kertis, prepoznatljiva holivudska zvezda koja je tokom više od pet decenija osvojila obožavaoce širom sveta svojim izvanrednim ulogama, nije samo bila poznata po svom talentu i nezaboravnom izgledu. Iza njenog blistavog javnog imidža kriju se složene priče o ličnim borbama i kontroverzama koje su oblikovale njen život.

Jedan od najvećih izazova s kojima se Džejmi Li Kertis suočavala bio je njen dugogodišnji problem sa zavisnošću od narkotika i opijata. Nakon neuspešne estetske operacije, glumica je počela da koristi lekove protiv bolova, što je ubrzo preraslo u zavisnost od opijata i alkohola. 

Delila je sa tatom drogu

Porodični život Džejmi takođe je bio prepun izazova. Njen otac je imao problema sa zavisnostima, a najveći udarac za nju bila je smrt njenog brata Nikolas, koji je preminuo od predoziranja heroinom u 23. godini. Džejmi je jednom ispričala:

- Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja, pa smo delili drogu. Bilo je vremena kada sam ja bila jedino dete koje je sa njim htelo da razgovara. Imala sam šestoro braće i sestara, sada ih imam petoro. Moj brat Nikolas preinuo je od predoziranja heroinom.

Privatni život Džejmi Li Kertis bio je ispunjen brojnim usponima i padovima, kao i kontroverzama koje su bacile senku na njen javni imidž. Tokom svoje karijere, glumica se suočavala s ozbiljnim izazovima, uključujući dugotrajnu zavisnost od lekova protiv bolova. Ova zavisnost je počela nakon neuspešne estetske intervencije.

Džejmi Li Kertis se osvrnula na to svoje iskustvo sa estetskim operacijama i izjavila da je odlazak na operaciju uklanjanja podočnjaka bio užasan trenutak u njenom životu. Nakon operacije, bol i zavisnost su je naveli da se okrene opijatima i alkoholu, što je dodatno pogoršalo njen problem.

- Zavisna sam bila u dva navrata – prvi put zbog bolova, a drugi put zbog stida jer sam bila zavisna.

Ove reči oslikavaju težinu i dubinu njenih problema tokom tog perioda.

Njena ćerka je sve promenila jednom rečenicom

Iako su godine prolazile i dok je Džejmi nastavljala da se bori sa svojim problemima, ključni trenutak u njenom životu bile su reči njenog deteta koje su je vratila u stvarnost. Komentar njene osmogodišnje ćerke, koja je primetila da njena majka nikada nije tu za nju, bio je prekretnica koja je Džejmi naterala da prepozna ozbiljnost situacije i potraži pomoć.

Ova snažna priča o borbi i oporavku Džejmi Li Kertis služi kao podsećanje na snagu koju svi možemo pronaći u sebi, čak i kada se suočavamo sa najtežim izazovima. Kroz svoje iskustvo, Džejmi pokazuje kako je moguće pronaći put do isceljenja i povratka u normalan život.

- Odlučila sam da prekinem taj krug koji je uništio živote generacijama u mojoj porodici. To što sam ostala trezna je bilo moje najveće životno dostignuće. Veće od toga što sam pronašla muža, veće od toga što imam dvoje dece, veće od bilo kog poslovnog uspeha. Veće od svega.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)