Zanimljivosti

DOK NJEGOVA 17 GODINA MLAĐA SUPRUGA BLISTA, KLUNI BESNI: Sprema žestoku osvetu poznatom reditelju (FOTO)

Glumac se sa ženom odmara u Italiji.

27.08.2024 16:15

DOK NJEGOVA 17 GODINA MLAĐA SUPRUGA BLISTA, KLUNI BESNI: Sprema žestoku osvetu poznatom reditelju (FOTO)
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Džordž Kluni (63) i njegova supruga Amal (46) se trenutno odmaraju na jezeru Komo gde imaju kuću, a paparaci su slavni par uslikali dok su Džordž i Amal dolazili na večeru u ekskluzivnom restoranu "Tremezzo".

Amal je blistala u beloj elegantnoj haljini, dok je Kluni odabra krem varijantu.

Ono što je svima upalo u oko je činjenica da Kluni bukvalno nije ispuštao ruku svoje supruge i nijednom se nije odvojio od nje.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džordž i Amal Kluni na jezeru Komo

 

Inače, za ovaj deo Italije Klunijeve vežu lepe uspomene. 

Da podsetimo, njih dvoje su se 2014. godine venčali u Veneciji, a tri godine kasnije su dobili blizance Elu i Aleksandera.

Međutim, ono što je privuklo mnogo veću pažnju od paparaco slika iz Italije je sukob između Klunija i njegovog nekadašnjeg velikog prijatelja Kventina Tarantina.

Naime, Džodž nije ni krio koliko ga je iznervirao nedavni Tarantinov intervju u kojem je slavni reditelj ismevao Klunijevu karijeru.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džordž i Amal Kluni na jezeru Komo

U intervjuu za GQ Kluni je objasnio zašto se toliko iznervirao.

- Kventin je u poslednje vreme govorio neka s****a o meni, pa sam prilično iritiran time. U nekom intervjuu je nabrajao filmske zvezde i kada ga je vodfitelj pitao: "A, šta je sa Džordžom?", on je odgovorio: "Džordž nije filmska zvezda". Bukvalno je rekao nešto kao: "Navedite mi jedan njegov dobar film u ovom milenijumu", a ja sam bio u fazonu: "U milenijumu, pa, to je moja cela j****a karijera" - ispričao je besni Kluni, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:   

 

Komentari (0)