Moda

ZBOG PROVIDNE HALJINE LJUDIMA PADALE VILICE: Danica Maksimović ukrala šou na reviji, noge u prvom planu (FOTO)

Retko ko bi poverovao da ova atraktivna dama ima 71 godinu, a mogla bi da stane rame uz rame sa najpoznatijim manekenkama.

20.10.2024 15:35

ZBOG PROVIDNE HALJINE LJUDIMA PADALE VILICE: Danica Maksimović ukrala šou na reviji, noge u prvom planu (FOTO)
Radule Perisic/ATAImages

Glumica Danica Makisimović (71) provela je idiličan vikend na Zlatiboru, a povod je bio dolazak na modnu reviju kreatora Igora Todorovića. Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, tako je postala poprište poznavalaca mode ovog vikenda, a upravo u njoj se uslikala i naša glumca.

Danica se opredelila za tananu poluprovidnu belu, lanenu haljinu koja je imala pomalo etno izgled, a dosezala je do zemlje. U gornjem delu izgledala je kao košulja, kopčala se sedefastim dugmićima, imala detalje u boji zlata, dok su rukavi bili zvonasti od laktova. U donjem delu je usledila suknja maksi dužine.

Makismovićeva je celokupan stajling zaokružila glomaznom bisernom ogrlicom i narukvicom. Dok je sedela vozeći se gondolom u prvom planu bile su njene besprekorne noge, dok je akcenat bio na upečatljivim sandalama koje su bile u boji šampanjca posute štrasom, a primetno je da su bile izrazito visokih potpetica.

Danica je ponela i zanimljivo psrtenje,šminka nije izostala kao i karmin u crvenoj boji, dok je pedikir i manikir imala u jarko pink boji. Dugu kosu pustila je da joj pada duž ramena, a ponela je i naočare za sunce metalik okvira u zlatnoj boji. Koliko je uživala vidi se po širokom, iskrenom osmehu, kao i čaši šampanjca koju je držala u ruci tokom vožnje gondolom. 

- Jedan divan vikend i veličanstven događaj - dodala je ona u opisu fotografija.

Usledila je slava pohvala istog trena.

- Savršen dan za pravu modnu priču!

- Predivnaaa... zasenili ste reviju!

- Nestvarno lepa dama.

- Čarobnica!

- Dano, blistaš!

Glumica je možda zagazila u osmu deceniju, ali ako je suditi po njenom izgledu, retko ko bi poverovato u to, budući da izgleda upola mlađe. I dok joj žene zavide na mladalačkoj figuri, izgledu i energiji, muškarci su i dalje opčinjeni ovom fatalnom ženom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)