Telo

DANICA MAKSIMOVIĆ OBJAVILA VRELE FOTKE U KUPAĆEM: Kako je moguće da žena u 8-oj deceniji izgleda OVAKO DOBRO?! (FOTO)

I kamen je goreo pod njenim vitkim telom.

20.09.2024 22:10

DANICA MAKSIMOVIĆ OBJAVILA VRELE FOTKE U KUPAĆEM: Kako je moguće da žena u 8-oj deceniji izgleda OVAKO DOBRO?! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Čuvena srpska glumica Danica Makisimović (71) zagazila je u osmu deceniju života, ali i dalje izgleda upola mlađe. I dok joj žene zavide na mladalačkoj figuri, izgledu i energiji, muškarci su i dalje opčinjeni ovom fatalnom ženom. Poznato je koliko ona voli tople dane, prirodu i more, pa je trenutne temperature rešila da ponovo provede na moru.

Danica svaki slobodan trenutak leta provodi ili na obali mora, ili makar na bazenu. Ovo leto započela je u Crnoj Gori, a završila na Maldivima, dok je nedavno ponovo osvanuo serijal fotografija nepoznate lokacije.

Glumica ovde pozira u jednodelnom plavo-belom kariranom kupaćem kostimu. Model na deklteu ima i cvet u istom dezenu, dok je u predelu bokova prilično isečen. Tako su Daničine duge vitke noge došle u prvi plan.

Glumica je imala manikir i pedikir u vrišteće pink boji, dok u istoj nijansi nije izostao ni karmin. Nosila je i velike naočare za sunce, dok joj je duga polumokra kosa boje meda padala duž ramena. Zapanjujuće je da je glumica kročila u osmu deceniju, a na lepoti, građi, kvalitetu kože i kose bi joj pozadvidela svaka dama. 

 

 

 

- Kameni mir daljine sav je presvučen mojom kožom - dodala je u opisu romantična glumica.

Malo je reći da je njen Instagram u trenu planuo. Samo neke od poznatih dama koje su joj uputile komplimente bile su voditeljke Olivera Kovačević, Marija Veljković i književnica Jelena Baćić Alimpić, glumica Milica Milša i drugi.

- Zmaj si Danče moje.

- Sirena moja divna.

- Čudo si Dano!

- Moja čarobnica!

- Danica sirenica.

- Žena -zmaj!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)