Telo

JELISAVETA ORAŠANIN U HALJINI KOJA VIŠE OTKRIVA NEGO SAKRIVA: Zadala domaći zadatak svima! (FOTO)

Objasnila zašto je jedna od najzgodnijih dama javne scene.

01.09.2024 17:20

JELISAVETA ORAŠANIN U HALJINI KOJA VIŠE OTKRIVA NEGO SAKRIVA: Zadala domaći zadatak svima! (FOTO)
instagram-jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin (35) godinama je deo javnog života, a posebnu pažnju je privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića. Titulu najboljih nogu Srbije, koju joj mnogi dodeljuju, opravdala je više puta. Međutim, izgleda da su velike šanse da ponese još jednu titulu i to u vidu najboljeg tela Srbije.

Jelisaveta je objavila fotografiju i to iz lifta gde je uspela sasvim dovoljno da se uslika pa da Instagram digne "na noge". Ponela je pastelnoroze mini haljinu neobičnog kroja. Haljina nije imala bretele, pa je otrkivala ramena, a materijal je namerno izgledao nabrano. Primetno je da ona sada ima šiške, a celu kombinaciju je upotpunila Chanel tašnicom u koju ni telefon ne može da stane i sandalama visokih potpetica.

 

 

Usledio je serijal što fotografija što snimaka, pa su tako njeni fanovi uspeli da izbliza vide Jelisavetine duge vitke noge, gola leđa, dok je veća pažnja bila i na poslednjoj fotografiji. Malena haljina se minijaturnim bretelama jedva se pridržavala na njenom telu. Ovde najviše dolazi do izražaja glumičin trud u teretani, pa su tako njena leđa, grudi i ramena "kao saliveni".

Kreacija je ponovo bila takva, da je jedva prikrivala grudi, imala je cela leđa otvorena, dok je usledio i veoma dubok šlic. Mnoge dame sa domaće javne scene mogle su samo da joj odaju priznanje za maltene zvanično najbolje telo, a upravo tako stigle su pohvale od voditeljke Aleksandre Jeftanović, glumica Slobode Mićalović i Tamare Dragičević, maneknke i dizajnerke Sofije Milošević, pevačice Sare Jovanović i mnogih drugih.

Za nepunih sat vremena fotografije su dobile blizu 2.000 sviđanja, a kao i uvek usledila je salva pohvala za izgled zgodne glumice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)