Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS JEDVA POKRILA MEĐUNOŽJE: Najmanja haljina koju ste ikad videli - zadnjica seva, grudi na izvol'te! (FOTO)

Atraktivna plavuša pokazala s čim raspolaže.

31.08.2024 14:50

MARIJANA MATEUS JEDVA POKRILA MEĐUNOŽJE: Najmanja haljina koju ste ikad videli - zadnjica seva, grudi na izvol'te! (FOTO)
instagram.com/marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus bivša žena Miodraga Kostića i Lotara Mateusa, ovih dana je zaokupljena svojom novom modnom kolekcijom koju priprema u Londonu. Kako živi na relaciji London - Beograd, ona koristi svaku priliku koja joj se ukaže da doputuje i do srpske prestonice.

Pokazala s čim raspolaže

U novoj objavi na društvenim mrežama atraktivna plavuša je otkrila da je boravila upravo u Beogradu. Ona se fotografisala ispred jednog, reklo bi se luksuznijeg restorana u našoj prestonici. Ali nije to što je privuklo pažnju već njen izgled.

Dizajnerka je za izlazak odabrala minijaturnu roze haljinicu koja se presijavala. Haljina je bila toliko kratka da je jedva pokrivala njeno međunožđe. Toaleta je pratila je liniju tela uz dekolte je jedva obuzdavao njene bujne grudi.

Marijana je uz svoj prepoznatljiv osmeh pozirala ispred restorana, menjala poze čak se u jednom trenu nagla, a kako se činilo njene grudi su "visile o koncu" i malo je fakilo da ispadnu iz dekoltea.

Nema sumnje da bi takav prizor obradovao brojne muškarce koju lepu Novosađanku prate na mrežama. Lepa plavuša je rešila da pokaže s čim raspolaže i oduševila muške pratioce. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Ružičasti haljinu Marijana je uklopila sa zlatnim sandalama na visoku platformu, dok je u ruci držala torbu iste boje kao i sandale, koja je verovatno bila skupa.

Oko zgloba leve ruke imala je neobičnu narukvicu i u ušila zlatne minđuše. A, opet, muškarci su gledali samo u njen zategnuto telo i njene bujne grudi koje su opčinile. 

- Vau! Kakva žena!

- Kraljica lepote.

- Nestvarno si lepa.

- Božanstvena!

- Ja sam opčinjen! 

- Osmeh sve govori.

- Božanstvena ženo sa čarobnim osmehom, savršenstvo od žene! Volim te najviše na svetu, nikad nemoj to da zaboraviš - nikad! - Bili su samo neki od koementara na ovaj njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)