Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS U KRILU POZNATOG MUŠKARCA: U kratkoj suknjici izbacila noge, njegova ruka na - bezobraznom mestu (FOTO)

Oboje su nasmejani i srećni.

04.08.2024 11:05

MARIJANA MATEUS U KRILU POZNATOG MUŠKARCA: U kratkoj suknjici izbacila noge, njegova ruka na - bezobraznom mestu (FOTO)
Printscreen Instagram/marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus, bivša žena Miodraga Kostića i Lotara Mateusa objavila je post na Instagramu i zagolicala maštu mnogih. Ona sedi u krilu poznatog muškarca dok joj osmeh ne silazi sa lica.

I taman kad su mnogi pomislili da je Marijana konačno pokazala novog dečka, ispostavilo se da je u pitanju njen blizak prijatelj i frizer Miroslav Luković poznatiji kao Mister X.

Bliski prijatelji

Na jednoj od fotografijama koje je objavila Marijana, ona je nežno rukom obgrila Miroslava oko vrata dok mu sedi u krilu, on je jednom rukom drži oko struga, a drugu je stavio na bezobrazno mesto - visoko na njenoj butini. Na drugoj slici se oboje smeju očigledno se dobro zabavljajući tokom fotografisanja.

- Ovi dani su miks magije - napisala je dizajnerka u postu i tagovala Beograd u kome se trenutno nalazi.

S obzirom na to da često putuje po raznim svetskim destinacijama ovo joj je bila prilika da se tokom boravka u Srbiji vidi sa prijateljima.

 

Marijana je za slikanje odabrala plavo - beli letnji kompletić. Prekratka  suknjica jedva da je pokrivala zadnjicu, dok je gore imala top u istoj nijansi ostavljaju go stomak. 

Njen izgled u petoj deceniji oduševljava sve njene pratioce na društvenim mrežama koji su se i ovog puta utrkivali u komplimentima.

- Lepotica prava.

- Maki ti si jedna, jedinstvena i neponovljiva.

- Lepa zgodna niko ne može ni blizu da ti priđe, svaka čast šmekerico.

- Dobro jutro Marijana prava si lepotica i lutkica, želim ti lep dan i želim s tobom život da živimo zajedno -  ALAVJU TEBE - bili su samo neki od komentara na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)