Telo

MARIJANA MATEUS VRCKA, A GRUDI PRETE DA ISPADNU: Suknja nikad kraća, a u ovaj skupoceni detalj su svi gledali! (FOTO)

Najlepša i pored duplo mlađih manekenki među kojima je.

26.08.2024 22:20

MARIJANA MATEUS VRCKA, A GRUDI PRETE DA ISPADNU: Suknja nikad kraća, a u ovaj skupoceni detalj su svi gledali! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus, bivša žena Miodraga Kostića i bivšeg nemačkog fudbalaskog asa Lotara Mateusa poznata je po luksuznom životu i čestim putovanjima. Ona živi na relaciji London - Srbija, pa se često mnogi pitaju kako sebi može da priušti život na viskoj nozi i da ništa ne radi.

Međutim, Marijana nije neko ko baš sedi skrštenih ruku. Naime, ona uveliko priprema novu modnu kolekciju koju će predstaviti 19. i 26. septembra u Londonu i 24. septembara u Monaku. Za to vreme redovno putuje i sklapa kako privatna tako i poslovna poznanstva. Međutim, kada je u Beogradu uživa punim plućima.

Ovaj put je izašla u provod, pa je objavila fotografije sa izlaska, a primetno je da je okružena samo lepoticama od kojih je dosta devojaka poznato javnosti, budući da su se proslavile u manekenskim vodama širom sveta. I pored duplo mlađih manekenki Mateusova se ne izdvaja nimalo, a možda čak zrači još većom harizmom.

 

 

Poznata je po veselju, koje često voli i da ovekoveči na svom Instagarm nalogu, a i po tome što krajem septembra puni 53 godine, a bujne grudi, vitke noge i tanan struk su i dalje njen zaštitni znak. Možda kako starija, suknja joj je sve kraća. Nekima smeta, ali Marijani ni najmanje. Ovaj put čini se da je mala crna haljina u bukvalnom smislu bila najmanja do sad. Ne samo što je suknja otkrila njene duge noge, već je korset imao nikad dublji dekolte. 

Jasno je kao dan da su upravo u pravcu Marijaninih bujnih grudi svi pogledi bili usmereni, ali kao vrhunac cele priče ni tu nije bio kraj. Dizajnerka je rešila da naizgled jednostavnu malu crnu haljinu upotpuni nakitom, pa je ponela veoma skupocen lanac od žutog zlata koji je imao umesto priveska ogromni zlatni dukat. Pažnju je dodao i neobični zlatni prsten kao i minđuše. 

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus

Komentari nisu izostali, a i dalje svi smatraju da je među svim manekenkama Marijana ipak ta koja je i dalje najlepša.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)