Telo

SUZANA MANČIĆ POKAZALA TELO U BIKINIJU SA 67 GODINA: Stomaka nigde, a svi atributi istaknuti, linija za desetku (FOTO)

Njena lepota nikad neće biti obična.

25.08.2024 22:15

SUZANA MANČIĆ POKAZALA TELO U BIKINIJU SA 67 GODINA: Stomaka nigde, a svi atributi istaknuti, linija za desetku (FOTO)
ATA images

Suzana Mančić (67), najpoznatija "Loto devojka" svih vremena, gazi sedmu deceniju, a na izgledu bi joj pozavidele i upola mlađe dame. Naime, Mančićeva je uspela u onome što mnogima nije pošlo za rukom, a to je da izvrši estetske korekcije s merom, ne pretera u tome i ne izgubi svoje prepoznatljive crte lica. 

Tvrdi da je to iz razloga jer je nešto kasnije krenula sa invazivnom estetikom, dok se kao mlađa bavila tek površnom negom. Šta god da je radila, izgleda besprekorno, kao i uvek, dok ništa manje hvale nije ni na njenom telu.

Nekadašnja voditeljka je tako pozirala na plaži u roze bikiniju, za koji bi se opredelile samo najhrabrije dame. Ona pri kraju sedme decenije i posle dva porođaja izgleda bar dve do tri decenije mlađe, dok pozira uz obalu mora, a na sebi ima i naočare i rajf sa roze ružama.

 

 

- Svaka lepota vremenom postane obična - napisala je pomalo setnim tonom Mančićeva, pogotovo jer se bližio kraj odmora, te je dodala "Pa i mora je dosta, ajde kući".

Većina njenih fanova kojih samo na Instagramu broji 60.000 se nije složilo sa tim da je i njena lepota postala po njenim rečima "obična".

- Ali vaša lepota nikada neće postati obična. Svaka čast za izgled!

- Ovo nije obična lepota, već posebna.

- Ti si uvek lepota i svoju unikatnu lepotu ćeš odneti sa sobom.

- Kao morska sirena!!! Godine ti dodaju savršenstvo!

- Ti si nestvarno stvarna i jedinstvena žena.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)