Telo

NATAŠA BEKVALAC U TOTALNO PROVIDNOM KOMBINEZONU: Zadnjica u brazilkama na izvolte u Budvi, fanovi oduševljeni! (VIDEO)

Tražila se karta više!

03.08.2024 22:25

NATAŠA BEKVALAC U TOTALNO PROVIDNOM KOMBINEZONU: Zadnjica u brazilkama na izvolte u Budvi, fanovi oduševljeni! (VIDEO)
instagram

Pevačica Nataša Bekvalac vredno nastupa i dalje, budući da je zaređala čak dve nedelje bez i jednog jedinog dana predaha. Nije retkost da prelazi ogromne destinacije svakodnevno kako bi nastupala u drugom mestu, a često i u drugoj državi. Da joj to nimalo ne pada teško vidi se po snimcima koje objavljuje što ona, što njeni fanovi koji pevaju uglas sa njom sve hitove.

Poznato je koliko Nata vodi računa o svemu, a budući da pleni zavidnim, glasom i stasom, ne libi se da na sceni pokaže sve adute. Tako je publika u Budvi mogla da je vidi u nečemu što je više izgledalo kao kostim za maskenbal. 

Naime, Nataša je došla u totalno providnom jednodelnom kombinezonu od tila. Iako je bio dugih rukava, zatvoren do grla i imao duge zvonaste nogavice, izgledao je poput neke mrežice ispod koje se potpuno mogao videti njen veš. 

Kombinezon je u osnovi bio crne boje, dok je imao bele detalje koji kao da su pokuašavli da dočaraju print kostura. Ma koliko izgledalo da novosadska Barbika nije ponela ni brushlater, on je ipak bio tu, dok su njene duboke crne gaćice koje su pozadi bile u vidu brazilki, bile u prvom planu. Stajling je zakružila visokim potpeticama, dok joj je duga plava kosa u talasima padala preko ramena. 

Podsećamo, da ovo nije prvi put da se Nataša opredeli za ovu vrstu scenske garderobe. Naime, ona pravi jasnu raziku izmeću privatnog oblačenja i onog koji nosi na nastupima, a da peva samo u bodiju joj nije prvi put.

Budući da su snimci objavljeni u vidu priče na Instagramu, fanovi su jedino ostali uskraćeni za komentar. Ne sumnjamo da se u Budvi tražila karta više. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)