Telo

GLUMICA IZBACILA GRUDI, PA DIGLA I NOGE, A TEMPERATURA SE JOŠ PODIGLA: Ima 46 godina, a izgleda nikad bolje! (FOTO)

Za njenu laskavu figuru zadužen je "kaldrma fitnes".

26.08.2024 20:15

GLUMICA IZBACILA GRUDI, PA DIGLA I NOGE, A TEMPERATURA SE JOŠ PODIGLA: Ima 46 godina, a izgleda nikad bolje! (FOTO)
Instagram-printscreen-ivastrljicofficial

Glumica Iva Štrljić (46), ćerka legendarnog glumca Milana Štrljića, sve više privlači pažnju fotografijama na svom Instagram nalogu. Ovog puta osvanuo je serijal njenih profesioanlnih fotografija, a malo je reći da glumica na njima izgleda kao supermodel. Iva se opredelila za crnu malu haljinu, koja je u gornjem delu bila u vidu korseta u kome se činilo da Iva jedva diše, ali su zato njene bujne grudi došle do izražaja.

Lepršava suknjica na karnere usledila je u donjem delu, a dugonoga Iva opredelila se i za crne sandale veoma visokih platformi i vrtoglavo visokih potpetica. Primetno je koliko je pocrnela, a plavušama poput nje preplanuo ten pogotovo laska, pa je minimalna šminka sasvim dovoljna. 

Štrljićeva je zarad dobrih fotografija pozirala isprsivši grudi sa balkona, kao i dignuvši noge na terasu, na radost brojnih fanova koji su za nju imali samo reči hvale.

 

 

- Trenuci kada dan postaje mekan...sramežljivo osunčan...pa onako čeznutljivo zagrli grad - dodala je u opisu romantična glumica.

Najveći broj komentara bio je u vudu poljubaca, zaljubljenih smajlija i srca.

- Dobro je dodavati malo začina takvim trenucima.

- Prezgodna si!

- Vau, kakva žena.

- Prava zgodnica.

- Fatalna žena.

 

 

Iva važi za jednu od najzgodnijih glumica na našim prostorima i to opravdano. Kada je rekla da primenjuje "kaldrma fitnes" mnogima je to bilo smešno, ali očigledno, ona zna šta radi i kako da izgleda najbolje na domaćoj estradi. 

Objasnila je da ne trenira, ali zato mnogo pešači po Beogradu, pa je upotrebila izraz da primenjuje "kaldrma fitnes", što se u njenom slučaju pokazao kao veoma efikasan. Iva uz to fanastično pliva, pa nisu retki momenti kada fanove počasti objavama sa bazena gde je u bikiniju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)