Moda

JELENA KARLEUŠA OVAKO NOSI MALU CRNU HALJINU: Biseri jedva obuzdali grudi, niko ne može da skloni pogled sa nogu (FOTO)

Nežna i romantična samo kad poželi.

30.08.2024 22:45

JELENA KARLEUŠA OVAKO NOSI MALU CRNU HALJINU: Biseri jedva obuzdali grudi, niko ne može da skloni pogled sa nogu (FOTO)
Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša već godinama važi za jednu od najatraktivnijih. Besprekoran stil i osećaj za modu pokazuje svakodnevno, dok nije retkost da je svetska imena često pominju, a pojedini pokušavaju i da je kopiraju. Svaka njena fotografija, video ili nastup se prepričava, a često sam povod za to su i autentični stajlinzi koje nosi. 

Pevačica je najavila fanovima da ih očekuje na nastupu u Beču, a za to je odabrala fotografiju koja je pobrala salvu pohvala. Ona se opredelila za malu crnu i to veoma sofisticiranu haljinu. Kreacija je bila zatvorena, imala je kratke puf rukave, išla tik uz telo i dosezala mini dužinu. Haljina je po sebi imala i sitne bisere, dok je diskretno isticala bujne Jelenine grudi, a tri mašnice od bisera su poslužile u svrhu dugmića. 

Karleuša je dugu plavu kosu romantično pustila da u talasima pada niz ramena, dok je bila vidno preplanula, pa joj je sedefasti karmin posebno dobro stajao na osunčanom tenu. Pogled je zagonetno sakrila iza naočara za sunce čiji je okvir bio upotpunjen nitnicama koje su ličile na bisere. 

 

 

Usledilo je čak 30.000 sviđanja u rekrdonom roku, dok su se mnogi složili da joj ovaj damski stajling najbolje pristaje.

Podsećamo, Jelena je poznata kao dama bez dlake na jeziku. Hejterima tako uvek ume da zapuši usta, a kako vreme odmiče, a budući da su mnogi došli i prošli, ali ona i dalje opstaje kao veliko ime na domaćoj sceni, mnogo je više onih koji samo mogu da joj odaju počast. Ma koliko se pojedinima sviđala, ili ne sviđala  njena muzika, njen stil malo koga može ostaviti ravnodušnim.

Karleuša je više puta dokazala da je kraljica javnog nastupa, ali ništa manje nisu zapaženje ni njene svakodnevne kombinacije. Ma koliko delovala dominantno na sceni i nastupima, često ume da brojne fanove, koje samo na Instagramu broji 2,4 miliona, oduševi nekom romantičnom kombinacijom, a tako je bilo i ovog puta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)