Lice

EMINA JAHOVIĆ SE VOZI JAVNIM PREVOZOM U TURSKOJ, BEZ TRUNKE ŠMINKE NA LICU: Svi se pitaju da li ju je ON doveo do toga!

Pevačica izgleda bar 10 godina mlađe.

29.08.2024 21:25

EMINA JAHOVIĆ SE VOZI JAVNIM PREVOZOM U TURSKOJ, BEZ TRUNKE ŠMINKE NA LICU: Svi se pitaju da li ju je ON doveo do toga!
Printscreen/Instagram

Emina Jahović, poznata pevačica, nedavno se našla u centru pažnje kada se pojavila na sudu u Istanbulu kako bi se izborila za alimentaciju za svoje sinove, Javuza i Jamana. Ovaj neočekivani sukob oko finansijskih obaveza proizašao je iz razvoda sa muzičarem Mustafom Sandalom, koji je prethodno obećao da će izvršavati svoje obaveze prema deci, ali je iznenada povukao tu odluku, i to tajno.

Prvi znaci problema

Prvi znaci problema pojavili su se kada je Emina shvatila da njeni sinovi nemaju zdravstveno osiguranje i da joj uplata na račun kasni. Pokušala je da uspostavi komunikaciju sa bivšim suprugom, ali bez uspeha. Odlučila je da potraži pravdu na sudu, te je započela proces borbe za alimentaciju.


Interesantno je primetiti da Emina na svojim društvenim mrežama i dalje čuva slike i snimke sa bivšim suprugom, dok je on u potpunosti uklonio sve tragove njihovog braka i sada objavljuje samo fotografije sa svojom novom suprugom Melis. Mustafa se trudi da javnosti prikaže svoju posvećenost sinovima i podršku koju im pruža na svim poljima, što je dalo medijima povoda da pomisle da je uspeo da zakopa "ratne sekire" sa Eminom.

Printscreen/Instagram

Emina Jahović u prevozu bez trunke šminke


Nedavna slika Emine u javnom prevozu izazvala je nagađanja o njenim finansijskim problemima. Verujemo da to slavnu pevačicu ne pogađa, a ono što primećujemo je da izgleda toliko mladoliko i lepo. Bez šminke blistala je čak i u javnom prevozu, piše Story.rs.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)