Moda

ZADNJICA NA IZVOL'TE, TRAČICE OD VEŠA NAVUKLA DOKLE JE MOGLA: Pevačica u skandaloznom zmijskom izdanju (FOTO)

"Misle da to radim zbog muških pogleda", poručila je.

25.08.2024 18:40

ZADNJICA NA IZVOL'TE, TRAČICE OD VEŠA NAVUKLA DOKLE JE MOGLA: Pevačica u skandaloznom zmijskom izdanju (FOTO)
BE_HUMBLE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Kejti Peri došla je na promociju svog novog albuma u pomalo neobičnom, ali provokativnom izdanju. Na promociju ona je došla u kompletu koji se sastoji od kratke majice i suknjice u printu od zmijske kože. Ono što prvo upada u oči su čvrsti trbušnjaci. Ona je uhvaćena i kako pristiže na promociju, a već tada je delovala srećno. Iako je imala naočare i pokušala malo da se sakrije, na licu je imala ogroman osmeh i time je pokazala koliko uživa.

Novim fotografijama se pohvalila i na društvenoj mreži Instagram uz kratak opis da ovo sve ne radi zbog muških pogleda, već da je u pitanju nešto drugo.

ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Peri stigla u neobičnom kompletu

Da podsetimo, ona je nedavno bila u centru skandala kada su je vlasti iz Španije upozorile da je snimila kadrove za spot "Lifetimes" na zaštićenoj plaži. Tim Kejti Peri uzvratio je kritikama zbog njenog najnovijeg muzičkog spota koji se snimao na zaštićenim peščanim dinama na španskom ostrvu, rekavši da je producentskoj kompaniji data "puna dozvola za snimanje". Vlada Balearskih ostrva, arhipelaga na istoku Španije, saopštila je da je pokrenula preliminarnu istragu o snimanju njenog muzičkog spota, za koji vlasti tvrde da nije ovlašćen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Video, koji je premijerno prikazan početkom avgusta, prikazuje pevačicu kako pleše i zabavlja se sa prijateljima na plaži. Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i prirodne sredine Balearskih ostrva saopštilo da istražuje navodna kršenja od strane producentske kuće muzičkog spota We own this city (Ovo je naš grad), pošto kompanija nije tražila odobrenje od ministarstva pre snimanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)