Lice

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA TANJE SAVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Sada je jasno da li je radila estetske zahvate! (FOTO)

Pevačica uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom i priprema veliki koncert.

24.08.2024 20:20

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA TANJE SAVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Sada je jasno da li je radila estetske zahvate! (FOTO)
ATA images

Pevačica Tanja Savić (39) je 20 godina na medijskoj sceni. Pri kraju je četvrte decenije, ima dvoje dece, dok joj na izgledu zavide i mnoge mlađe koleginice. Na njenim nastupima uvek vlada dobra atmosfera budući da Savićeva pleni pažnju kako glasom, tako i stasom. Tanja važi za pevačicu koja je na nastupima uvek doterana od glave do pete. Uglavnom se opredeljuje za elegantne duge haljine, dok je frizura uz šminku uvek na nivou događaja. 

Pevačici s druge strane nije strano ni da objavi fotografiju bez šminke ili glamuroznih kreacija. Upravo tako je nedavno podelila na priči na Instagramu takvu objavu. Tanja je objavila selfi na kome je u svakodnevnom izdanju. Duga crna kosa joj pada duž leđa, dok je jedna od retkih žena koje se može pohvaliliti kako blistavim tenom, tako i mladolikim izgledom i na pragu pete decenije.

Instagram-tanja_savic_private

Tanja Savić bez šminke

Budući da je uveliko u vezi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem, često objavljuje fotografije i snimke gde je sa njim u trenucima kupanja ili odmora gde je ponovo bez šminke. Jedno je sigurno, a to je da je pevačica prirodna lepotica koja bez problema može da objavi bilo koji svoju fotografiju kako bez šminke, tako i sa početka karijere, a da bude jasno da ništa od estetskih operacija na licu nije radila, za razliku od mnogih.

 

 

Podsećamo, Tanja je jedna od najpoznatijih finalista prve sezone Zvezda Granda, a tokom takmičenja zauzela je visoko treće mesto. Čini se da se od nje nakon takmičenja najviše očekivalo, a jedna je od retkih koja je uspela da opravda očekivanja, kako čelnika Granda tako i publike. Upravo tako za novembar je zakazan koncert u čuvenoj beogradskoj areni. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)