Lice

PORODILA SAM SE U WC-U I UZIMALA NARKOTIKE: Doktor joj bez dozvole stavio metalnu šipku, ovako se glumica upropastila

Danijela Vestbruk u životu je donela neke loše odluke koje su je koštale.

22.08.2024 20:00

PORODILA SAM SE U WC-U I UZIMALA NARKOTIKE: Doktor joj bez dozvole stavio metalnu šipku, ovako se glumica upropastila
fopo west40 / Backgrid UK / Profimedia, fopo west40 / Backgrid UK / Profimedia

Danijela Vesterbruk je 50-godišnja glumica poznata po ulozi u seriji EastEnders iz devedesetih godina, a nedavno je privukla pažnju javnosti svojim šokantnim izgledom dok je šetala ulicama Londona. 

Posledice operacija

Prošle godine, Vesterbrukova je podvrgnuta procedurama u Turskoj pre nego što je otputovala u Portugal, gde je izrazila zabrinutost zbog užasnog bola. Na svom Instagram profilu opisala je iskustvo:

- Sletela sam u Portugal nakon što sam bila u bolnici u Turskoj. Bol koju sam podnela je nestvarna, najstrašnija bol koju sam ikada osetila. Imam osećaj da imam rupu u glavi, bukvalno.

Danijela se nije proslavila kada je reč o izboru lekara, a jedno od iskustava nije bilo ni malo prijatno. Jednom je govorila o tome. Za The Sun je tvrdila da joj je doktor ubacio metalne šipke u lice bez njene dozvole, koje su joj za malo probile gornju usnu, a kada je pokušala da uzme telefon da snimi šokantne scene, oduzeli su joj isti. Kako kaže, u Tursku nije išla zarad jeftnije opcije, već je sa doktorom pričala onlajn preko aplikacije, a onda je otišla tamo. Takođe, dodala je da su oni samo želeli novinare zbog njene popularnosti te da nisu imali pravu nameru da joj pomognu.

XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia

Kako se uproastila Danijela Vestbruk

Pre tri godine je priznala da se plašila da će joj usne "eksplodirati" nakon postupka povećanja usana. Razmišljajući o posledicama, podelila je:

- Ne mogu da lažem, nakon ruskih usana, filera i botoksa, bila sam toliko otečena da sam mislila da ću eksplodirati, i mislim da su se doktori zabrinuli za mene.

Posledice zavisnosti

Pored kozmetičkih procedura, glumica je otkrila da je morala da prođe kroz rekonstrukciju vilice zbog propadanja kostiju, posledice njenih prošlih borbi sa zavisnošću od kokaina.

- Jednostavno više ne izgledam kao ja. Očigledno, brže ću stariti zbog droge, ali ovo nije bilo ono što mi je trebalo - žalila se, a jednom je ispričala da je drogu koristila i tokom trudnoće:

- Drogirala sam se i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu WC-a, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko nije mogao da mi pomogne.

Takođe je otkrila da ima asimetriju lica, s tim što joj se leva obraza ponekad spušta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)