Odrasli

"IMAM RAK" Danijela otkrila najgore vesti - svi je znate iz ove serije, a potresno obraćanje nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Morala sam da donesem mnogoodluka u poslednjih nekoliko dana, rekla je.

20.08.2024 10:15

"IMAM RAK" Danijela otkrila najgore vesti - svi je znate iz ove serije, a potresno obraćanje nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Danijel Fišel, poznata po ulozi Topange u seriji "Dečak upoznaje svet" (Boy Meets World), nedavno je šokirala javnost objavom da je dijagnostikovana sa DCIS, odnosno ductal carcinoma in situ, oblik raka dojke. Fišelova je istakla da je ova dijagnoza otkrivena veoma rano, u nultoj fazi, te da će uskoro biti podvrgnuta operaciji i dodatnom lečenju.


Iako se na početku plašila da podeli svoju dijagnozu s javnošću, glumica je odlučila da progovori o svom zdravstvenom stanju kako bi podstakla druge da razmišljaju u vezi sa svojim zdravljem. Istakla je da je jedini razlog zbog kojeg je rak otkriven u ranoj fazi bio taj što je zakazala mamografiju odmah po dobijanju obaveštenja.

Brandi Benton / INSTAR Images / Profimedia

Glumica otkrila da ima rak


Danijel Fišel je svoju popularnost stekla ulogom u seriji "Dečak upoznaje svet" tokom devedesetih godina, a kasnije se pojavila i u spin-ofu "Devojka upoznaje svet". Pored uspešne glumačke karijere, Fišel je u srećnom braku sa suprugom Džensenom Karpom od 2018. godine.

- Biću dobro. Idem na operaciju da ga uklone. Biću i na dodatnom lečenju. Morala sam da donesem puno odluka u poslednjih nekoliko dana - rekla je.

Podrška fanova


Ova potresna vest izazvala je veliku zabrinutost među njenim fanovima, ali su mnogi izrazili podršku i želju za brzim oporavkom glumice. Njena hrabrost u suočavanju sa ovom teškom dijagnozom sigurno će inspirisati mnoge druge da budu pažljivi prema svom zdravlju, piše "Kurir".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)