Odrasli

MOLILA SAM OCA DA ME UBIJE, BOL JE BIO NEIZDRŽIV! Sari je estetska operacija uništila telo, imala je i zahvat "naživo"!

Prošla je kroz nezapamćenu agoniju.

22.08.2024 09:35

MOLILA SAM OCA DA ME UBIJE, BOL JE BIO NEIZDRŽIV! Sari je estetska operacija uništila telo, imala je i zahvat "naživo"!
Credit: Sara Platt / SWNS / SWNS / Profimedia

Nakon što je 2021. godine u Turskoj operisala stomak i tako skinula 76 kilograma, Sara Plat je shvatila da mora na još jednu operaciju kako bi uklonila višak kože. Odlučila se ponovo za odlazak u Tursku i zbog toga će žaliti do kraja života jer telo joj je bukvalno unakaženo.

Da bi uštedela novac, Sara je pronašla hirurga u Turskoj koji je navodno imao dobre ocene na Guglu. 

U februaru 2023. godine je operisana, i kako kaže, čim se probudila posle zahvata koji je trajao 13 sati, znala je da nešto nije u redu. 

- Bila sam sav u zavojima i drenovima, bol je bio neizdrživ, nisam mogla da dišem. Kada sam otvorila oči videla sam mog oca pored kreveta. On mi je govorio: Sara, moraš da dišeš, diši... A ja sam mu odgovorila: Tata, ne mogu da izdržim, ubij me, reci im da me ubiju - ispričala je Sara.

Devet dana posle operacije Sara se oporavljala u hotelu, i u jednom trenutku je tražila od muža da joj skine zavoje. Oboje su se šokirali kada su videli braon tečnost koja curi iz njenih rana. 

Hirurg koji ju je operisao je odluio da uradi još jedan zahvat "kako bi smanjio štetu", i to samo uz upotrebu lokalne anestezije.

Credit: Sara Platt / SWNS / SWNS / Profimedia

Sara Plat je unakažena za ceo život

 

- Osećala sam kako mi nešto gori u stomaku, imala sam utisak da mi koža gori, i taj osećaj će me progoniti do kraja života - kaže Sara koja se potom vratila u rodni Vels.

Kada su lekari videli kako Sara izgleda, bili su šokirani.

Narednih osam nedelja je provela u bolnici, i imala je još devet operacija, ali bez obzira na trud doktora, ostale su rupe u njenom stomaku i grudvice ispod kože gde je masno tkivo odumrlo.

Sara je ostala bez desne dojke, ima ožiljke po celom telu i mobilnost joj je ograničena. 

Osim fizičkog bola, saznanje da je zauvek unakažena, i da je bila na ivici smrti, je uticalo na nju i na mentalnom planu. Imala je napade psihoze i izvesno vreme je provela u instituciji za lečenje mentalnih bolesti, piše Daily Mail.

- Ova operacija je uništila mene, moju porodicu i moju budućnost. Osećam se kao prazna školjka i to više nisam ja - zaključila je Sara. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)