Odrasli

POPULARNA VODITELJKA OTKRILA DA IMA RAK: Svi šokirani njenom slikom iz bolničkog kreveta (FOTO)

Ona se zahvalila lekarima i kaže da su prve prognoze dobre.

21.08.2024 10:20

POPULARNA VODITELJKA OTKRILA DA IMA RAK: Svi šokirani njenom slikom iz bolničkog kreveta (FOTO)
Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Voditeljka BBC-a Lorin Lavern (46) šokirala je sve kada je na svom Instagram profilu objavila da ima rak. Loren nije otkrila koju vrstu kancera ima, ali je fanovima poručila da je bolest na vreme otkrivena, i da lekari očekuju da će se u potpunosti oporaviti.

Lorin je objavila sliku iz bolničke postelje, a uz nju je napisala šta joj se sve dešavalo prethodnih dana.

- Nedavno mi je dijagnostifikovan kancer. To je (hvala Bogu) otkriveno u ranoj fazi tokom rutinskog sistematskog pregleda, i doktori su optimisti i smatraju da ću se u potpunosti oporaviti. Trenutno sam u bolnici i moram prvo da se zahvalim medicinskim radnicima koji su se toliko potrudili oko mene svojom posvećenošću i dobrotom - poručila je voditeljka.

 

 

- Naravno, moram da pomenem moje prijatelje i članove porodice koji su bili apsolutno fantastični sve vreme. Večno sam vam zahvalna i volim vas. Takođe, hvala mojim kolegama koji me toliko pomažu i ohrabruju me da se izborim sa ovim - rekla je Lorin i nastavila.

- Ako izbegavate testiranje, ili pregled stalno pomerate zbog posla, molim vas da to uradite danas! Pedeset odsto nas će u nekom trenutku imati problema sa kancerom, i ako se to desi, ključno je da to bude otkriveno što ranije. Obično je moj posao da širim pozitivne vibracije, ali svaka vaša poruka je dobrodošla. Svoju ljubav šaljem svim ljudima koji se bore sa ovom bolešću i nadam se da da ćemo svi stići do luke spasa - zaključila je voditeljka, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)