Zanimljivosti

"SRCE MI SE RASPADA" Borba Kejt Midlton u najgoroj fazi, a posle Vimbldona svi se pitaju da li su je prisilili...

U martu je saopštila od čega boluje.

30.07.2024 19:50

"SRCE MI SE RASPADA" Borba Kejt Midlton u najgoroj fazi, a posle Vimbldona svi se pitaju da li su je prisilili...
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton supruga princa Vilijama, već neko vreme vodi tešku bitku sa opakom bolešću. Naime, 42-godišnja vojvotkinja se mesecima suočava s rakom i redovno odlazi na preventivne hemoterapije. Iako se nedavno pojavila u javnosti nakon šestomesečne pauze, nedavne vesti o njenom izostanku s javnih događanja izazvale su zabrinutost javnosti, ali i spekulacije o težini njenog zdravstvenog stanja.

Njena bolest je u najgoroj fazi

Mnogi smatraju da je princezina borba s rakom u najgoroj fazi, zbog čega je primorana da se ponovo povuče iz javnosti, iako to nije bila njena želja. Prema informacijama koje su nedavno procurele, planovi vojvotkinje uključuju posetu kralju Čarlsu i Kamili, koji trenutno borave u Škotskoj. Kejt se navodno sprema da sa svojom porodicom otputuje u Škotsku kako bi provela vreme s članovima kraljevske porodice i u isto vreme se oporavi od teške borbe sa bolešću.

Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Kejt Midlton na Vimbldonu 2024.

Nakon šestomesečnog sklanjanja, javnost je imala priliku da vidi vojvotkinju na finalu Vimbldona. Pojavivši se u javnosti, Kejt je privukla pažnju u ljubičastoj haljini, ali mnogi su primetili da je vidno mršavija. Ipak, njen blistavi izgled izazvao je brojne komentare o tome kako se dobro drži uprkos izazovima s kojima se suočava.

- Srce mi se raspada kada je vidim takvu, ali sam i srećna što je vidim. Koliki je ona uzor devojkama i mladim ženama. Njeno dostojanstvo, briga i klasa vidljivi su kroz svaki njen osmeh. Nadam se da će nastaviti svojim tempom i da neće osećati pritisak da se vrati prerano, sada samo neka se oporavlja. Šaljem puno ljubavi i lepih želja - poručila joj je jedna od žena koja je verno prati.

Takođe, mnogi pratioci i fanovi im šalju svakodnevno podršku i nadaju se da će uskoro sve ovo za Kejt biti samo prošlost, piše Story.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)