Zanimljivosti

"OPET NAS JE PREVARILA" Da li je ovo istina o zdravlju Kejt Midlton? Šest meseci zatvorena u kući, ali i dalje šokira

Mnogi tvrde da su ljudi jednostavno okrutni.

22.07.2024 22:03

"OPET NAS JE PREVARILA" Da li je ovo istina o zdravlju Kejt Midlton? Šest meseci zatvorena u kući, ali i dalje šokira
Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton je objavila da ima rak u emotivnom obraćanju koje je podelila sa širokom javnošću krajem marta ove godine. Ona je prvobitno otišla na operaciju, a kasnije je isplivala prava istina o njenom zdravstvenom stanju. Od kako je objavila sa čime se suočava, Kejt se samo dva puta pojavila u javnosti, a jedno od tih je i na Vimbldonu kada je predala pehar pobedniku iz Španije Karlosu Alkarazu.

Izvori za strane medije tvrde da je njeno pojavljivanje na Vimbldonu poslednje pojavljivanje za ovu godinu u javnosti. Robert Džonson, autor knjige o Kejt, je ispričao da je princeza pre živela samo po pravilu, objašnjava je za People.


- Vratiće se, ali kada ste jednom isprobali to, promeni vam se perspektiva i drugačije poslože stvari - rekao je i pojasnio da se princeza preporodila nakon što je shvatila da joj ne mora sve u životu biti isplanirano kao što je dosad bilo zbog kraljevskog protokola.

Ella Ling/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia

Komentari o Kejt Midlton nakon Vimbldona

Takođe, ona se podvrgla preventivnoj hemioterapiji, a mnogi tvrde da i pored tog tretmana nije izgubila kosu. Ipak, smršala je. Mnogi su zbog toga uperili prstom u nju tvrdeći kako je samo želela odmor i pauzu. Kada se na Vimbldonu pojavila i pozdravila publiku u dugoj ljubičastoj haljini, mnogi su prokomentarisali da joj "nije ništa", odnosno da nije bolesna.

- Opet nas je prevarila - komentarisali su hejteri aludirajuću na to da princeza nije obolela od raka već da je želela nešto drugo da postigne plasirajući tu informaciju u javnost.

Ipak, lekari su objasnili da ne uzrokuje svaka hemioterapija gubitak kose, što je očigledno onda reč i o njenom slučaju. Takođe, princeza nije detaljnije govorila o svojoj bolesti, te ni ne znamo sa čime i sa kakvim posledicama se suočava nakon lečenja, piše Story.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)