Zanimljivosti

KEJT MIDLTON PONIŽENA NA VIMBLDONU! Zbog onoga što je uradio Alkaraz boleće vas oči od neprijatnosti (VIDEO)

Nije uspela u svojim namerama.

20.07.2024 09:31

KEJT MIDLTON PONIŽENA NA VIMBLDONU! Zbog onoga što je uradio Alkaraz boleće vas oči od neprijatnosti (VIDEO)
Ella Ling/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia

Kejt Midlton se pre nekoliko dana pojavila na Vimbldonu i u Kraljevskoj loži je pratila meč između španskog tenisera Karlosa Alkaraza i Novaka Đokovića.

Publika na terenu Vimbldona srdačno je pozdravila princezu od Velsa, Kejt Midlton, uz gromoglasan aplauz dok je ona s ponosom stigla na teniski teren u pratnji princeze Šarlot i svoje sestre Pipe Midlton. Ova emotivna dobrodošlica obeležena je stojećim ovacijama, što je jasno pokazalo koliko ljudi cene i podržavaju Kejt u teškim trenucima. 



Kejt Midlton je izazvala oduševljenje svojim izgledom u prelepoj ljubičastom haljini dok je koračala ka centralnom terenu Vimbldona. Njen izgled je privukao pažnju javnosti.
 

Pojava u javnosti nakon dijagnoze raka
 

Ovo je bilo drugo javno pojavljivanje princeze Kejt nakon što je objavljeno da joj je dijagnostikovan rak. Njena hrabrost i odlučnost da se pojavi na Vimbldonu predstavljaju inspiraciju mnogima i jasno pokazuju njenu snagu.

Kejt Midlton je srdačno pozdravila publiku i razgovarala sa sportskim zvezdama pre nego što je dodelila pehar pobedniku Vimbldona. Međutim, snimak koji je kasnije osvanuo na društvenim mrežama pokazao je da je princeza jedva uspevala da zadrži suze tokom ovog emotivnog trenutka. Ova iskrena reakcija jasno je pokazala da članovi kraljevske porodice takođe prolaze kroz teške trenutke i da im je podrška okoline od izuzetne važnosti.

Ipak, njene suze i sama pojava na terenu nisu jedino što je privuklo pažnju publike. Mnogima nije promakao ni trenutak kada je španski teniser Karlos Alkaraz, koji je pobedio srpskog tenisera Novaka Đokovića, napravio neprijatnu situaciju i nije ispoštovao Kejt. On je primao čestitke, a u jednom momentu je Kejt želela da ga upozna sa svojom sestrom Pipom Midltom, ipak, on to nije primetio i nastavio je svog razgovor sa strane. Mnogi su komentarisali da je snimak "nepijatan".

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)