Moda

SEKA ALEKSIĆ DRASTIČNO PROMENILA STAJLING: Usudila se na frizuru koje bi ponele samo najhrabrije, nikad mršavija (FOTO)

Mnoge podsetila na lepotice iz latino serija.

24.08.2024 18:45

SEKA ALEKSIĆ DRASTIČNO PROMENILA STAJLING: Usudila se na frizuru koje bi ponele samo najhrabrije, nikad mršavija (FOTO)
ATA images

Pevačica Seka Aleksić pripremila je novu pesmu, a za spot usledila je i drastična promena kompletnog stajlinga. Seka je neizvesnost pojačala uz tri fotografije koje je objavila na svom Instagramu. Za početak vidno je smršala, a prepoznatljivu dugu crnu kosu koja joj doseže do kukova stilizovala je na dosad neobičan način.

Naime, na prvi pogled izgleda kao da Seka ima skroz kratku kosu, ali zapravo je postignut retro izgled. Njena kosa je zalizana uz talase iz zlatnog doba Holivuda, da bi rep bio u sitnim kovrdžama. Ponela je i unikatni komplet koji izgleda kao haljina. Korset je u gornjem delu, dok je ispod njega suknja koja prati kroj korseta i stapa se sa njim u izgled haljine. Komplet je bele boje, a prepoznatljiv je neobičan kroj, kao i nite i pertle po njemu, dok suknja ima i dubok šlic pa su do izražaja došle i Sekine noge.

Celokupan stajling upotpunila je svetlo braon kožnim čizmama do kolena, kao i teksas dugim mantilom. Mnogi su se složili da ova frizuta i te kako laska Sekinom licu, dok fanovi nisu znali u šta pre da gledaju, bujan dekolte, noge ili upečatljiv komplet.

 

 

Pesma nosi dramatičan naziv "Umri do zore", a najavljena je tek za 20-ak dana. Fanovi u komentarima su istakli da ne mogu da je dočekaju.

Prve koje su je pohvalile bile su pevačice Dragana Mirković, Ana Sević, Mia Borisavljević i druge.

- TOP - poručila joj je upravo Dragana Mirković.

- Najlepši autfit ikada!

- Ko će da dočeka taj datum, daj bar refren!

- Izgledaš poput lepotica iz latino serija.

- Vidi ti Seke!

- Ne znam kako dišeš u tom korsetu, ali izgledaš za desetku!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)