Telo

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POZIRALA SAMO U KORSETU I DONJEM VEŠU: Sevnule i samodržeće čarape! (FOTO)

Fanovi vrele fotke jedva dočekali!

29.08.2024 17:50

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POZIRALA SAMO U KORSETU I DONJEM VEŠU: Sevnule i samodržeće čarape! (FOTO)
ATA Images

Pevačica Aleksendra Prijović vredno nastupa tokom celog leta, a čini se da se za njen nastup uvek traži karta više. Ona kako glasom, stasom, tako i stajlinzima daje sve od sebe, dok se ceo njen bjuti tim trudi da ona izgleda na nivou zadatka. Tačnije, da izgleda kao trenutno najbolja i najtraženija pevačica na ovim prostorima, ali i šire.

Da je veoma "skupa", svedoči i činjenica da ulaz u klubove na kojima ona nastupa, najskuplji. Međutim, Aleksandra u poslednje vreme sve češće puni hale po Srbiji i regionu na turneji „Od istoka do zapada“. 

Pevačica je nedavno na svom Instagram nalogu objavila priču koja je postala rado prosleđivana od njenih fanova, kojih broji čak 900.000. Ona je objavila priču na kojoj je samo u crnom čipkanom korsetu i donjem vešu. Grudi su tako izbile u prvi plan, dok je primetno da dole ne nosi ništa sem samodržećih čarapa. Duga ravna kosa joj pada po ramenima, dok je zamišljeno zatvorila oči.

 

 

Možda je pojedinima njena slava trn u oku, ali nisu retki ni oni koji smatraju da, budući da je pevačica napunila najveće hale širom bivše Jugoslavije, "svi bi trebalo da je slave, kao nit koja nas sve ponovo povezuje".

Dragan Stojković Bosanac nedavno je za medije dao i svoj komentar.

- Mi treba da, koliko god je teško kolegama i koleginicama pevačima da to izgovore, mi treba da Aleksandru podržimo. Ona je "proizvod" Srbije, to treba bodriti i političari bi trebalo da se zamisle kada bi oni mogli ovde da napune halu, a kamoli u Hrvatskoj i Bosni. Mislim da je ona napravila nešto što je za respekt, sem ako bude mogla da podnese takvu količinu udara kao cunami, a kako će izneti kada se sve završi, videćemo - istakao je on u tv emisiji.

 

 

Bosanac se osvrnuo i na činjenicu da je Aleksandra udajom za Filipa Živojinovića postala još poznatija.

- Da budemo jasni, ona je i snaja jedne od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica i tenisera. Ne znam da li ima uticaja, ali svi je znaju tako. To je kao problem dece poznatih roditelja, ja želim njoj puno sreće i uspeha, da je grlo služi, pune hale kao što će i biti, pa neka se zamislimo svi, ali to je za respekt i bravo, Prijovićka - poručio je on nedavno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)