Telo

MILENA POPOVIĆ MAMI UZDAHE U PRIPIJENOJ HALJINI: Na ruci zasijao neobičan prsten i to na ovom mestu "Mnogo mi se dopao"

Ponovo izgleda perfektno.

21.08.2024 19:43

MILENA POPOVIĆ MAMI UZDAHE U PRIPIJENOJ HALJINI: Na ruci zasijao neobičan prsten i to na ovom mestu "Mnogo mi se dopao"
Printscreen/Instagram/milena_bogdan, Nikola Mutić

Milena Popović, udovica političara Olivera Ivanovića, nakon gubitka supruga pronašla je sreću u vezi sa Igorom Jurićem. Njihov odnos, kako ističe, predstavlja pravi brak, a zajedno već duži niz godina dele život. Ljubav koja ih spaja primećuje se i na društvenim mrežama, gde Milena redovno deli fotografije iz svog privatnog života, te se njeni fanovi mogu uveriti koliko ljubav pozitivno utiče na nju.

Poznata po svom modnom stilu, Milena Popović često se može videti u poslovnoj eleganciji, a nosi suknje i haljine do kolena, uparene sa tamnijim sakoom. Očigledno, crna dominira u njenom ormanu, a zašto i ne kada joj tako dobro stoji. Ona redovno osvežava svoj profil objavama iz svakodnevnog života. Slika koju je sada objavila sigurno je izazvala lepe reakcije. Ovoga puta novu fotografiju je podelila na Instagram priči.

Njeni pratioci rado prate njen životni stil i modnu eleganciju, te se svaka njena objava sa nestrpljenjem iščekuje. Ovoga puta, na sebi je imala usku crnu haljinu koja joj stoji kao salivena.

Printscreen/Instagram/milena_bogdan

Milena se fotografisala za društvene mreže

Pored haljine, nismo mogli a da ne primetimo elegantan nakit koji je zasijao na njenom prstu. U pitanju je prsten, a ona je jednom prilikom za Republiku odgovorila i rešila misteriju prstena.

Nikola Mutić

Prsten Milene Popović

Kako je tada pričala jako joj se dopada i sama ga je kupila.

- Bilo je milijardu spekulacija, da li je verenički ili nije, to je vest na koju se ulazilo i koja se kliktala. Međutim, nije, to sam sebi kupila za rođendan, pre godinu dana. Ne nosim mnogo nakita. Prsten mi se mnogo dopao, novinari su od toga odmah pravili priče da li je verenički ili nije, ali, evo, sad ću prvi put reći. Ne, nije verenički, to je poklon koji sam sama sebi kupila - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)