Zanimljivosti

TAMARA VUČIĆ PODELILA JE RETKU FOTOGRAFIJU: Prsten je dizajniran specijalno za nju, a ima snažnu simboliku! (FOTO)

Jedan detalj je svima privukao pažnju.

19.08.2024 17:30

TAMARA VUČIĆ PODELILA JE RETKU FOTOGRAFIJU: Prsten je dizajniran specijalno za nju, a ima snažnu simboliku! (FOTO)
ATA images

Prva dama Srbije, Tamara Vučić, poznata je po svom besprekornom stilu i ukusu za modu. Nedavno je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama serijalom fotografija. Ono što je mnogima odmah privuklo pažnju je prsten koji je iz tri sloja, a preko ima ćirična slova "A, T i V" od cirkona. 

Naime, u pitanju su početna slova imena njenog supruga Aleksandra, sina Vukana i njenog imena. Tako da je bez sumnje ovaj komad nakita specijalno rađen za nju. Budući da je fotografija crno-bela jedino se ne vidi da li je prsten od belog ili žutog zlata. Ovaj detalj dodatno naglašava njenu posvećenost porodici i simbolizuje snažne porodične veze koje su joj važne.

instagram-tamara.vucic.serbia

Prsten Tamare Vučić

Tamara je pozirala u romantičnoj beloj haljini sa žutim cvetovima. Haljina je bila pomalo u retro stilu, budući da je u gornjem delu bila u vidu neke vrste topa, koji je imao šire bretele koje se su na ramenima vezivale, dok se od struka širila u vidu A-kroja. Dužina je dosezala do ispod kolena, te je kreacija savršena za različite prilike.

Stajling je upotpunila velikom narukvicom u boji zlata, kao i žutim sandalama na končanu platformu, dok je pozirala uz slamnati šešir sa ukrasnom trakom. Ono što je mnoge asociralo da je Vučićeva na odmoru je i činjenica da pozira tik uz kameni zid i egzotično cveće koje ne uspeva u našoj zemlji.

Ona je na jednoj od fotografija prikazana kako uz kafu uživa u čitanju romana "Mesečeva sestra", što je peti roman u izuzetno čitanom serijalu knjiga "Sedam sestara", autorke Lusinde Rajli. 

instagram-tamara.vucic.serbia

Tamara Vučić

Fotografije su izazvale veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su mnogi komentarisali Tamarinu eleganciju, lepotu i stil. Brojni komentari su isticali njenu damsku i tradicionalnu lepotu, kao i šarm koji osvaja na prvi pogled. Ovi komentari svedoče o velikom uticaju koji ona ima kao javna ličnost, kao i o njenom pozitivnom i inspirativnom uticaju na druge žene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)