Telo

BIVŠA SAŠE KOVAČEVIĆA I VLADANA SAVIĆA KAO PRINCEZA IZ GRČKE: Utegla se usku haljinicu i sebe uporedila sa ovom glumicom

Sada je i ona u javnom svetu.

17.08.2024 22:01

BIVŠA SAŠE KOVAČEVIĆA I VLADANA SAVIĆA KAO PRINCEZA IZ GRČKE: Utegla se usku haljinicu i sebe uporedila sa ovom glumicom
instagram/jocic.jovana

Influenserka Jovana Jocić je bivša supruga pevača Vladana Savića iz grupe Magla bend. Sa njim ima devojčicu, a on se nedavno oženio izabranicom koju je dugo krio od očiju javnosti i to dve godine nakon razvoda. 

Nije krio da mu je razvod teško pao, ali onda je pronašao sreću sa lepom brinetom, a nedavno je otkrio da planira porodicu sa njom. U javnosti se nisu pojavljivali zajedno, niti je on delio fotografije gde se vidi njen lik. Prvi put javnost je imala priliku da je vidi na njihovoj svadbi, a mlada je bila jedna od najveselijih. Čak je u toku vožnje ka ceremoniji izašla na krov automobila.

Inače, Jovana Jocić je i bivša devojka Saše Kovačevića. Oni su raskinuli davne 2017. potom je dve godine kasnije dobila devojčicu sa Vladanom, a nakon rastanka ostali su u dobrim odnosima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Jocic (@jocic.jovana)

Jovana je oduvek bila vitka, pazi šta jede i redovno trenira. Njene objave na društvenim mrežama su izuzetno zapažene, a jedna fotografija je posebno očarala njene pratioce. Jovana je pozirala u preuskoj haljini sa nakitom koji je dodatno doprineo autentičnoj kombinaciji. Kosu je isplela u pletenicu, a vitko telo stavila je u prvi plan. Sebe je uporedila sa Kalesi, junakinjom iz serije “Igra prestola”. 

- Boginja, ali baš!

- Koliko si lepa!

- Kao iz Grčke neka princeza.

- Najlepša moja - bili su samo neki od komentara na njen račun, a među njima svoj pozitivan sud dala je i Ana Rajković. 
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)