Moda

SVI GLEDAJU U DEKOLTE SNEŽANE DAKIĆ! Pokazala telo iako već uveliko gazi šestu deceniju?! (FOTO)

Atraktivna voditeljka posetila je jednu modnu reviju i pobrala sve simpatije savršenom linijom.

12.10.2024 12:30

SVI GLEDAJU U DEKOLTE SNEŽANE DAKIĆ! Pokazala telo iako već uveliko gazi šestu deceniju?! (FOTO)
L.L./ATAImages

Snežana Dakić (55) proslavila se kao voditeljka emisije "Život u trendu". U svojoj novoj emisiji "Male stvari", ali i na društvenim mrežama, rado deli savete posebno iz oblasti ljubavi i muško-ženskih odnosa. Njene izjave nailaze na veliki odjek u javnosti, a mnogi se dive njenim vamp izdanjima, te nisu retki komentari u kojima je jasno da pojedini gledaju emisiju samo zbog nje.

Voditeljka, iako na sredini šeste decenije, često dobija salve pohvala na račun mladalačkog izgleda, savršenog modnog stila i zgodnog tela.

Ovoga puta ona je posetila je Etnolodži festival, a poznato je da nijedna modna revija ne može da prođe bez nje. Opredelila se za usku, sivu haljinu koja joj je savršeno stajala. Kreacija je bila u gornjem delu u vidu korseta dubokog dekoltea, obrubljen čipkom. Iako nije izostao dubok i smeo dekolte, rukavi su bili dugi. 

Instagram-snezanadakic

Snežana Dakić na modnoj reviji

Kreacija je pratila liniju tela i dosezala do gležnjeva. Snežana ju je uparila uz sivu nodernu tašnicu i čizmice koje su bile visokih potpetica i zmijskog printa. Voditeljka je dugu kosu pustila da pada, a i šminka je bila nešto jača, dok je dominirao bordo karmin. Jedina zamerka bila je ta da je voditeljka ove snimke postavila u vidu priče na Instagramu, pa fanovi nisu bili u prilici da komentarišu.

Podsetimo, Snežana iz braka sa biznismenim Vladimirom Mikićem ima ćerku Lauru, koja se bavi manekenstvom i često je viđena na modnim revijama, zbog čega Dakićeva još pomnije prati sva modna dešavanja.

Instagram-snezanadakic

Snežana Dakić na modnoj reviji

BONUS VIDEO:

Komentari (0)