Telo

SVI ZANEMELI ZBOG MILENE VASIĆ: Nismo navikli na nju u ovom izdanju, umalo nije zaustavila saobraćaj usred Pariza! (FOTO)

Glumica pozirala je u nikad kraćoj haljini i pokazala zavidno telo u petoj deceniji i noge o kojima sanjaju mnoge!

11.10.2024 22:15

SVI ZANEMELI ZBOG MILENE VASIĆ: Nismo navikli na nju u ovom izdanju, umalo nije zaustavila saobraćaj usred Pariza! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Vasić (47) može se pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim i filmskim rolama. Za razliku od većine dama iz javnog života, ona je potpuno prirodna i nije ništa menjala na svom licu i telu, što je dodatni razlog što je publika voli. 

Ona se ne libi da objavi fotografije na kojima je u sportskom izdanju i bez trunke šminke, ali fanovi se naviše raduju onim na kojima je u atraktivnim stajlinzima, poput prave svetske zvezde. Milena na putovanjima najčešće voli da kombinuje prirodni izgled uz dašak glamura, a tako je bilo i ovaj put. Tačnije, budući da je bila u Francuskoj, opredelila se za nešto veću dozu glamura.

Glumica je pozirala usred Pariza u pripijenoj pastelnoljubičastoj haljini koja joj je stajala kao salivena. Kreacija je u gornjem delu bila zatvorena i dugih, širih rukava, dok je dužina bila mini. U donjem delu tela bila je nabrana sa strane, a do izražaja su došle vitke Milenine noge. Od obuće se opredelila za salonke visokih potpetica identične nijanse, dok je na narednim fotografijama ogrnula crni kaput i ponela naočare za sunce.

Primetno je da je dobila i buket ruža, koje su bile u identičnoj nijansi ljubičaste boje, kao što je bila i njena haljina, a tom prilikom nije izostao ni njen širok blistavi osmeh.

 

 

Serija fotografija iz Pariza naišla je na salvu pohvala od stranje njenih pratioca, a samo nekih od njih bili su i glumice Nataša Ninković i Tamara Dragičević, pevačice Tamara Dapčević i Aleksandra Radović, voditeljke Maja Nikolić i Vesna Dedić, dizajnerka Marijana Mateus i mnogi drugi.

- Milena, pa vi se ne smirujete, ali divni ste.

- Ma kako ti lepo stoji Pariz! Uživaj u tom divnom gradu.

- Božanstvena si, lutko!

- Dama se ne postaje, dama se rađa!

- Lepša od cele Francuske!

- Mora da si u prošlom životu tamo živela.

- Kao za naslovnicu magazina Vogue!

- Naša Elizabet Tejlor!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)