Moda

KOSJERINA POKAZALA SVE: Samo ona ovo može da ponese u oktobru - bose noge i vetar u kosi, usijale se mreže, "OD OVOG MOŽE SRČKA DA TE STREFI!" (VIDEO)

Lepa voditeljka istog trena digla Instagram na noge!

08.10.2024 17:45

KOSJERINA POKAZALA SVE: Samo ona ovo može da ponese u oktobru - bose noge i vetar u kosi, usijale se mreže, "OD OVOG MOŽE SRČKA DA TE STREFI!" (VIDEO)
instagram-printscreen-dragana.kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina važi za sasvim prirodnu lepoticu, manekenke građe, pa njeni fanovi svaku njenu novu objavu dočekaju sa oduševljenjem. Razlog za to je i činjenica da ona veoma retko deli bilo koje detalje iz svog privatnog života, zato je svaka njena objava "zlata vredna".

U susret jeseni i usred miholjskog leta voditeljka je objavila video na kome je bila u neobičnoj haljini koja je odmah naišla na oduševljene njenih pratilaca. Kreacija je bila u vidu neobične kaput-haljinice, budući da je bila takvog kroja, dugih rukava i zakopčavala se uz dva reda dugmića.

Dezen je bio prugast i to u vidu belo-krem pruga, dok su dugmići bili u boji zlata. Dargana ju je ponela na bose noge, pa su one izbile u prvi plan. Dugu kosu koja joj je zaštitni znak oduvek pustila je da opušteno pada dok ju je mrsio vetar, a autfit je zaokružila zlatnim alkama i naočarima za sunce koje su takođe imale detalje u boji zlata. Njena lepota bila je očigledna i u vidu veoma malo šminke i detalja, a opet izgledala je u jednom od svojih najboljih izdanja.

- Voljeni oktobar - kratko je dodala ona uz objavu.

 

 

Snimak je za samo nekoliko sati dobio više od 2.000 sviđanje, a reagovale su i glumica Dragana Mićalović, pevačica Jelena Tomašević, kao i novinarka Olivera Kovačević. Komentari fanova su usledili neverovatom brzinom.

- I voljena ti!

- Najlepša si kad se smeješ.

- Prelepi i voljeni oktobar i najvoljeniji i najlepši božiji dar! Princeza i boginja najlepše duge kose, lepote i osmeha.

- Koliko si samo lepa.

- Auuu, od ovoga može srčka da te strefi!

- Carica i kraljica. 

- Divna žena, prelepa, spontana, elokventna, sva najbolja.

- Najzgodnija voditeljka.

Poznato je da Dragana pleni pažnju, kako prirodnom lepotom, tako i manekenskom građom, bujnom dugom kosom, ali i krajnjom profesionalnošću. Ova zanosna brineta je zato jedan od glavnih razloga zašto su se mnogi muškarcu u Srbiji prikovali za male ekrane svake nedelje uveče kad ona vodi emisiju "Ja volim Srbiju", koja se emituje na Javnom servisu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)